ılk once herkese slm solemek ıstıyorum.ben sakaryadan amator balıkcı omer. bı kac yıldır sakaryada mollakoyde avlanmaktayım fakat kucuk balıklar ılgımı cekmemeye basladı (kızılkanat kaptırga vb.) bu sebeple buyuk balılardan nasıp bulmaya calsııyorum.bu konuyla ılgılı olarak mollakoyde sazan tutabılmek ıcın yardım ıstıyorum.Yardım edersenız cok sevınırım.ben golden bırazcık sıze bahsedeyım. dıbı cok otlak ve dıp oltası atmaya musaıt deyıldır.golde cok ırı sazanlar atlamaktadır ama oltaya vuranlar cok az mıktarda balıklar. sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler saygılarımla!!!
Sakarya icin 1 Nisan–30 Haziran tarihleri arasi sazan baligi icin av yasagi oldugunu sanirim biliyorsundur sazan avi icinde gerekli teknikleri bu likde bulabilirsin sevgiler dostum, dusumlerin saglam kancalarin sivri olsun...
Kaçan Sazan Geçen Sene Kardeşim Sezon Açildiğinda Sakaryaya Sazana Ve Yayina Gittik.sakaryada çok Büyük Sazanlar Var Ama...dediğimiz Gibi Paraşüt çok Atiyorlar ..biz Sazan AlaMAmiştik Ama Yayin Aldik..1 Er Kiloluk 4 Adet..ama Varya Size Yalan Gelir Bir Yayin Kaçirdik Ben Daha Yayin Görmedim 8 Metrelik Kamişi 3 Yerinden Kirdi. Kesin 20 Kilo Vardi Yani.çünkü Su üstü Yapti Balik Tekrar Daldi Ve Kamiş Kirildi.