slm arkadaşlar bu sabah gene balığa gittim 10 parça sazan aldım fakat başıma hiç gelmedik bişey geldi avım bittikten sonra herşeyi topladım arabam otomatik k litlemeli mobilayzır var anahtar av yeleğimin cebindeydi onuda arabaya atmışım araba kitlendi mahsur kaldım bende arka sol camı kırdım malesef arabayı açtım üzüntülü bir av oldu neyse cana gelmesin mala gelsin aman ha siz dikkat edin olmaz demeyin rastgele
gecmıs olsun abı.doru soluyosun basıma gelmez dıyıp dıkkat etmedıgmız seyler oluyo.bundan sonra daha dıkkaltı davranırz heralde. gecmıs olsun tekrar saygılarıjmla
Gecmis olsun..hepizin bir sekilde basina geliyor..Biz de gecen gün sabahin 6sinda baliga giderken arabaya malzemeleri yükleyim derken anahtari evde unuttuk sabahin 6sinda ayikla pirincin tasini neyseki kredi kartiyla kapiyi acabildik..
geçmiş olsun. başa gelen musibetler elbetteki üzücü ama insana tecrübe kazandırması bakımından da önemli. yani onlar olmadan olmuyor galiba...
geçmiş olsun Geçmiş olsun gerşekten kötü bi durum. ben de 78 model reno ile gittim balığa kontakta anahtarı kırdım içinde kaldı neyse ki düzkontak denemeleri başarılı oldu.