Misina 0,30 beden 0,26 5 numara mustad igne 75 gr kursun 2litakım hırsızsız Bayram tatilinden istifade edip sabah saat 4,15 te sinan ı aldıktan sonra izmirden yola çıktık. balıklıovada ınce bi kahvaltıdan sonra saat 06da sinan ben ve tekneci orkun denize acıldık..yaklasık yarım saat sonra avlağımızdaydık.yem olarak yanımızda sülünes borukurdu mamun ve sardalya vardı.(ancak sunu söyliyeyim bız sülünes ve boru kurdundan pek verim alamadık.)saat 8 e kadar aldıklarımız sadece izmarit ve kopez oldu.morallerde hafif bozulmaya başlamıstı.yer değiştirmeye karar verdik ve onceki durduğumuz yerin 300 metre kadar daha açığına gittik.iyikide gitmişiz ve sonuç )) unutmadan soylıyeyım saat 14 cıvarı benım kısa kamıs oltam nerdeyse tam olarak 2ye katlanıyordu.sanırım kıloluk bır çipuraydı kopardı gitti.daha oncede bır sefer olmustu.bırdaha oraya gıttıgımde kesınlıkle daha kalın mısınayı tercıh edecegım ) herkese rastgele (şapkalı siyahlı göbekli benim))
Osman Tebrikler Arkadaşim Ellerinize Sağlik Geçen Hafta Bende Mordoğandaydim Gayet Güzel çipuralar Aldim Dediğin Gibi Mutlaka Sağlam Bir Misina şart Yoksa Sonu Hüsran Oluyor Ellerine Sağlik Tekrar Tebrikler
tebrikler. ama şunu söylemek isterim tekneden 0.26 misinayı değil 1 kilo 5 kilo çipura koparamaz kalama ayarlamayı deneseniz daha iyi olur bence
Abi ne yaptınız böyle. Bu aralar bütün raporlar kırmızı kırmızı. Vallahi imrendim. Ellerinize sağlık güzel bir av olmuş. Rasgele
tebrikler gayet güzel balık tutmuşsunuz birde abilerim bir sorum olucak akya'nın eti lezzetlimi teşekkürler
osman bey elerinize sağlık çok güzel mercanlar tebrikler .pazar günü balığa gitmek şart oldu yoksa hasta olucam
tsk ler ismail bey.aman hasta olmayın yoksa balıga gıdemezsınız ) tsk ederım abı.dedıgınız gıbı cok bereketlı bır gundu bızım ıcın tsk ler..bılmem ben hıc yemedım
osman kardeşim maşallah iyi bir av yapmışsın işallah bundan sonrada ki avlarında böyle olsun kamış makinan güzelmiş hayırlı olsun mordodoğandan nerden aldın balıkları
tskler hanımefendi.. tskler .abi uzunada ucunun1km gerısı mordogan uzunada tam ortası.. tsk ler kardeşim
abi süper av olmuş... Açıkta çipurayı bulmuşsunuz helal olsun... Mercanlarda süper maşallah... Bende mordoğanlı sayılırım... İnşallah bigün beraberde gideriz...
Osman sizi ve arkadaşınızı kutlarım güzel bir av günü yaşamışsınız büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
Osman kardeşim tebrikler.Harika bir av yapmışsınız.Bence kalama ayarını iyi yaparsanız büyük balıkları bir daha kaçırmazsınız.Tekrar tebrikler.
osman kardeş çok iyi balık almışsınız bravo afiyet olsun şapkanıda ayrca tebrik ederim uğurlu gelmiş.
olur kardesım ben hava ıyı olduğu zamanlar işim olmazsa her pazar oralardayım zaten tsk ler saolun cümlemizin olsun inşallah tsk ederım kardeşim .tam usta da deılım acemılık hala var.bundan sonra daha dıkkatlı olucam çunku hala unutamıyorum oanı ) saol abı nede olsa fenerlıyız )