Merhaba Dostlar , Bayramda İzmir'de bir Karaburun turu yaptık , bayram ziyaretlerinden arta kalan zamanda. Kaynarpınar'ı çok sevdik , sizlerlede 1-2 resim paylaşmak istedim. Kayalardan balık tutanları görünce dayanamadım , yanımda karides vardı yem için , İstanbul'dan sonra nasıl keyifli geldi...Klasik 3 iğneli yemli dip oltasını attım , atar atmaz nasıl vuruyorlar , nasıl bir keyifti anlatamam. Eşim resimleri çekti. Tuttuğum balıkların çoğu karagöz yavruları idi , resimleri yok malesef, aynen vatanlarına iade edildiler. Resimdeki balığı tuttuktan sonra baktım eşim üşümeye başladı , 1 saat içinde ayrılmak zorunda kaldık , tuttuğum bu güzelde sağ sağlim denize iade edildi. Bu arada tuttuğum balığın ne olduğunu anlayamadım , isparoz mu? amma da tanırmışım balıları haa Liman içinde teknelerin aralarından balık tutan bir sürü insan vardı , kovalarda hep sarpa gördüm. sardalye kullanıyorlardı.
izmirimizin heryeri güzeldir. oguz kaynarpınardan bende birçok kez avlandım. çok sessiz sakin ve güzel bir yer. ilk fırsatta gene gitmek istiyor insan oralara. yakaldığın balık fırtına(ıstranca) balığı abim.
eyvallah abi , valla internetten baktım en benzettiğim bile değilmiş demek. yenirmi acaba , nasıldır...? valla aile ziyaretlerinden fırsat bulup hanımı kandırabildiğim tek zamanda da burada buldum kendimi...