Hafta içinden beri heyecanla hazırlanmış olduğumuz mordoğan organizasyonundan cumartesi günü az kalsın vazgeçiyorduk.Çünkü dmi rüzgarın kuvvetli olacağını ve sağnak yağış beklendiğini yazıyordu.Ama kurt girmişti bi kere balığa çıkılacaktı...Saat 02:00' ı gösterdiğinde toplam 12 kişi yola koyulduk.İlk durak güzelbahçe den yemci Erol abiden yemler alındı.Yalnız bir gariplik vardı,ne zaman uğradıysam dolu gördüğüm dükkanda bizden başka kimse yoktu.Sorduk, vardı canım dedi bizim iştahımızı kaçırmamak için..sağolsun..04:00 da mordoğana vardık ortalık kıyamet günü gibiydi.Bırakın denize açılmayı kıyıdan bile olta atılacak hava yoktu.Kafaya koyduk açılıcaz ama...Aradık İbrahim kaptanı,6'ya kadar bekliyelim görelim dedi,rüzgar biraz dindi çıktık yola,dalgalarla mücadele başladı.denizde bizden başka tekne yok tabi...Kaptanımız bu havada mordoğanda duramayız balıklı ovada bir koya gidicem dedi biçare tamam dedik..7:30 da oltaları indirdik suya derinlik 25metre idi.İlk gelen balık benim oltama takılan mercandı.Herkesin gözü üzerimde, tamam arkadaşlar yaşadık dedim akşama kadar mercanları doldururuz..demez olaydım çünkü ilk ve tek mercanımızdı.(1-2 erkek mercanı saymazsak.)Sonra izmarit akını başladı 1er 2şer çektik izmaritleri.Ardından isparoz, kopez,2 tane istavrit derken havanın çok soğuk olması ve 6 kişinin kamaradan çıkamıyacak kadar üşümüş olası yüzünden avı 13:30da sonlandırmak zorunda kaldık.Hernekadar verimsiz bir av olsada ,birkaç parça balık yakalamanın vermiş olduğu keyifle dönüş yoluna koyulduk.Birdahaki sefere rüzgarlı ve yağmurlu havada denize açılmamayı öğrenmemiz gerekiyor sanırım. İlk mesajım olduğu için sürçilisan etmiş olabilirim kusuruma bakmayın artık.Hepinize iyi akşamlar dilerim. Bu arada fotoğraf yüklemek için çok uğraştım, sitedeki yardım konusunu da inceledim fakat 6.adımda takıldı kaldı.bidahaki sefere inşallah..
su balık keyfi adamı donduruyo ama yinede tekrar gitmekten kendini alamıyosun be abi güzel bi av olmuş.rastgele
tebrikler mehmet en azından eli boş dönmemişsiniz tabi içinizdeki ateşte biraz olsun sönmüştür balık sevdası yağmur çamur dinlemiyor tekrar tebrikler...
Fotoğrafları yüklemeyi başardım sonunda. herkesi heveslendiren ilk balık... arkadaşım Veli 3er 3er çekiyordu izmaritleri.. Emre ve istavriti... Geri dönerkenki mutsuzluğum yüzüme yansımış... Hasılatın evde çekilmiş fotoğrafları.. izmaritleri tulum çıkardım pullarını ayıklamak zor geldi.... Buda balıkların asıl sahibi karakızım Ecem....
Valla Yasin abi banada öyle geliyor.çarpı işareti var foto yerine.site yetkililerini yardıma davet ediyorum iyi akşamlar..