Selam.1.5 yıldır istanbulda bulunan abimin İzmire ziyarete gelmesiyle ilk karşılaştığımızda bana dediği takımları hazırladınmı lafı oldu. Bende çanta full hazır-kıta seni bekliyorum dememlecuma öğle sonrası mordoğan yolunu tuttuk(minibüs yolculuğu )körfez denen yeri geçince ulaşılan ilk koya indik.Sanırım Manal koyu deniyor oraya.Balık tutmak bi yana gecenin sessizliğinde odun ateşinde çay her zaman keyif vermiştir bize artı o koyda bulunan çamların rüzgarın etkisiyle çıkardığı ses.gece pek verimsiz geçen bir kaç saatten sonrasaat 04 gibi sağlam bi vuruşla 1 metre kıyıya kadar çektiğim ve ve görebildiğim 6-700gr.kadar mırmırınkaçması canımı birazsıktı desem yalan olmaz. yaklaşık 5 dakka sonra kasnağı 2 metre sürükleyen bir vuruşun ardından 1.5 -2 kg. civarıyılan balığını zorda olsa kıyıya çektik. sabah erken saattede 1 lidaki aldıktan sonra o gün kaydadeğer bi balık çıkmadı.çıkan 30 kadar küçük isparoz ve karagözleri saldık tekrar denize.saat 16 civarı yola çıkarak Balıklıova ya gitmeye kara verdik ama aşırı uykusuzluktan balık tutmaya pek fırsatımız olmadı 1 mırmırla geceyi kapattıktan sonra yapabildiğimiz tek şey uyumak oldu uzun lafın kısası temiz hava ve dezkıyısında çayın tadı bambaşka pazar sabah erkenden döndük.yılanbalığı tekiğne gezer kurşunlu takıma sübye ile,lidaki yine gezerli takımlamadyay la,mırmır ise 2 köstekli takım sülünesle yakalanmıştır.hepinize bereketli avlar dilerim
fotolarımız arılara savaş açan abim bunlarda boşunu götürmesi,dolusunu getirmekten zor olduğunu düşünen insanlarımızın bıraktıklar
hiç yoktan iyidir yine. ben hafta sonu 150 km yol gittim senin dediğin gibi dolmuş ile rezillik diz boyu. sabahın 5 inde de oltaları suya indirdim ama gün boyu bir tek balık bile alamadım. yol parası da cabası oldu...
geçekten güzel bir av olmuş. önemli olan keyif alabilmek, abin ile bayağı hasret gidermişsindir. gece saati canım çay çekti, o ateşteki cayın tadıda başka olur hani
tabiki o çayın tadı bambaşka gece keyif veren birincisi çay dı ,ve doğamiss gibi.birde insanlarımız çöplerini alsalar hadi almadınız yakarak falan imha edin.oraya giden arkadaşlarımız var sitede.Onlarda biliyordur buranın bi çöplük haline gelmeye başladığını
Çok çok güzel gecenin o güzelliği doğa ile başbaşa hiç balık olmasa bile yinede güzel.Ayrıca mıgırı hariç diğer ikili çok güzel.Tebrikler.
Bu muhabbete sadece gelir bi kara demlik dolusu çay içerdim valla elime olta bile almak gelmezdi aklıma zaten senin kadar keyifle balığa gideninide görmedim desem yalan olmaz kanka Fantazici adamsın vesselam