Merhaba.... Diyelimki Benim botun boyu 4 metre motorda 25-30 hp adb yok. benim boğaz, da adalar yakınları işte o civarlarda yakalanıp alabileceğim ceza nedir. Benim tanıdıklarım var adam diyorki adb felan yok kaç senedir teknem var hiç yakalanmadım diyor. Bende öyle yapsam botla, yakalanabilirmiyim yakalarlarsa ne ceza verirler
Diyorsunki adb almaya üşeniyorum.Cezası fiyatından düşükse hiç uğraşmayayım Ama arkadaşınız yakalanmamış.Bu işler hep böyle o yakalanmamış bende yakalanmam diyenlerin başına gelir.Amman dikkat
işlem basit sahil güvenlik yedeğinde limana kadar gidip ordan eve devam ama motor ve bot artık devlet malı . yakalanmayan arkadaşa gelince istanbul böyle yıllarca ses etmezler ama el kadar yer bir gün bir uygulama tüm tekneler denetler geçerler ozaman sahil güvenlik botundan kaçamayacağını ve belgeler olmadan bu işi yapmanın sakıncalarını anlar ve anlatır ama iş işten geçer. yeni yasada kayıtsız tekneye yapılacak işlem net şekilde belirlenmiş ve belgesiz teknelerin kayıt süresi dolmak üzere ardından sıkı bi denetimle kayıtsızları toplarlar diye düşünüyorum