Zar zor biriktirdiğimiz üç beş kuruşla 20 gün önce aldığımız teknenin motoru dün gece çalındı.O kadar yıl aradan sonra tekrar bu sevdaya başladık,ama zevkimizi dahi alamadan bu durum geldi başımıza Gören duyan eden olursa bilgi verirse sevinirim 535 715 27 07 Çalınan yer : Edremit - Akçay Zeytinli mevkii 2. köprü Parsun 4 zamanlı 9.8 HP (siyah renk) Motor seri no : M06003289 not : sanıyorum dün gece yada bir gün önce ki gece yarısı motor tekneden sökülerek çalındı,tekne duruyor Konun yeri burasımı bilmiyorum,değilse yönetici arkadaşlar lütfen ilgili yere taşısın
geçmiş olsun abi abi o bölgeyi bilmiyorum.beldelik bir bölge ise..belediye hoparlörün den anons yaptırsanız..hırsız o bölgede ise tedirgin olur diye düşünüyorum..belki insafa gelir bırakır..
canın yanmış hızını alamamış 2 tane aynı konıdan açmışssın yöneteimden arkadaaşlar birleştirirler sanırım
Geçmiş olsun Tamer inşallah kısa zamanda bulunur tekne sudamıydı nebileyim motor kapalı yerde ardiyedemiydi biraz detaylı bahsedermisin
Geçmiş olsun cidden çok sinir bozucu bir durum inşallah bulunur, zar zor biriktirilen parayla alınan şeylerin kıymetini iyi bilirim Allah yardımcınız olsun
aynen kardeşim,zar zor 3-5 kuruş birktirdik,yarısınıda kredi çektik,daha 20 gün olmadı,zevkini bile daha çıkaramadık,ne diyeyim ki allaha havale ediyorum
Çok geçmiş olsun, Bu sene yazlığa gittiğimde halktan duymuştum. Sadece izmitin cebeci kasabasında bu sene 10'dan fazla motor çalınmıştı. Bence jandarma, sah,l güvenlik alakalı alakasız her kesin haberi olursa bir şeyler çıkabilir... Tekrar geçmiş olsun.
Forumlara yazdım,motorun ithalatçısına bilgi verdim,bu bölgedeki servislere bilgi verdim,birazdan teknenin bağlı bulunduğu yerdeki jandarmaya,ordan liman başkanlığa ordanda sahil güveliğe gideceğim,sonrada bölgedeki balıkçılara bilgi vereceğim,diğer günlerde burada tüm tekne bağlı yerleri 2-3 günde bir kolaçan edeceğiz,daha da yapacak birşey yok,birde allaha havale ediyorum..yetkili mercilere bilgi verelim ki birde motor mülteci kaçakçılığında kullanılıp başımız ağrımasın
Bu konuya ben değinecektim, gerekli yerlere kayıp ihbarını verin ki ileride yaşayacağınız sıkıntılar olmasın. Bu arada çok geçmiş olsun, inan ki çok üzüldüm.
Bende çok üzüldüm, inşallah bulunur motorunuz ve bu adi hırsız cezasını çeker. Hırsızlık kanına işlemiş bu insanların, şu an derinlerden gelen bir küfür ederdim ama ne diyeyim, Allah ıslah etsin.
Geçmiş olsun.Bu durumlarda yapılabilecek başka ne gibi işlemler var acaba?Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Yok artık tekneninde mi motorunu çalıyorlar ayıptır arkadaş ya. Geçmiş olsun umarım çalanıda motoruda bulursun.Çalanı bulursan çık yüksek bir yere at aşağı polis sorarsa koşarken düştü dersin olur biter ölmezsede belki sakatlanır aklı başına gelir.