daha once motor yat tecrubem olmadı fakat cıddı anlamda dusunuyorum ve yakından motoryatları ınceledım marınalarda. kararsız kaldıgım motoryatlar; BAYLİNER 325 2*250 DİZEL SEARAY 310,335 2*250 DİZEL arastırmalarım sonucu bayliner daha donanımlı yuksek model.
maldivler kardes bunlar bende olsa kibrisa kadar giderim. ikiside profesyonel gozukuyor. dikkatimi cekti merak ettim, marinadaki arkadaslara bir sorayim bunlardan kullanan var ama markasini hatirlamiyorum. birde ne motor kullaniyorlar acaba, bakimini yapan var mi? 0 almayi dusunuyorsunuz, erdemlide bir arkadas ikinci el getirtmisti, daha ekonomik ve guclu oldugunu soyluyordu. ben 115 beygir benzinliye iki depoyla cikiyorum.
Ben dizel dusunuyorum cunki guneye indiricem tekneyi.250* 2 dizel kullaniyor bunlar.searay daha kaliteli diyorlar ama baylinerde searay i aratmaz diyorlar.2000-2001 searay fiyatina 2006 bayliner 325 alabiliyorsun ve havuzu daha genis searay 310 lara gore.ilginize tsk ederim.
aynı gormu tanısalım bolumun de actım orda acma sebebım sıte kurallarına uymak amaclıydı.daha sonra burda acmak ıstedım daha cok kıtleye ulasabılmek adına.konuya gelıcek olursam ılk amacım ıstanbuldan guneye ınmek orda demır atmak;koy seyehatlerı,keyıf,havuzunda rakı sofrası dogrusunu soyleyecek olursam beklentılerım bunlar.ılgınıze tsk ederım.
Güzelmiş Yavuz bey, Bu akşamın konusu belli oldu demekki İlgili arkadaşlar Size yardımcı olacaktır. Ama öncesinde Ben Size bir kaç soru sorayım. Hani öngörüşme bâbında. Denizcilik ile bilginiz ne seviyede acaba?
. Başlangıç için gayet iyi bir tekne . Yaklaşık 260.000$ cık birde fiyatı var ama size fuarda indirim yapmışlardır muhakkak.
arkadaslar kararımı degıstırdım bugun yakından da gordum hem kalıte hem 70-80 cm daha uzun ıc malzemelerı daha kalıtelı,daha prestıjlı beylıner ıcın amerıkanın tofası dıyorlar ama ama FAIRLINE ICIN ENLAND MERCEDES I DIYORLAR.fıyat aralıgıda o kadar cok yok.(tabıkı gorecelı) almaya aday oldugum model faırlıne tagra34 2*230 deızel motor 2002-2004