Ben Adana'dan Hakan biraz önce kayıt oldum beni aranıza kabul ederseniz sevinirim. Serbest meslekle uğraşıyorum balık hastası biri olarak sizlerle güzel vakit geçireceğime inanıyorum hepinize bol avlar rastgele.
Bende yeni gördüm iki tane yeni kayıt vardı dedim belki Adanalı vardır diye 2 üyede Adanalı çıktı tesadüfe bak.Merabalar bende Adanadanım gölde ve denizde balık tutmaya çalışıyorum fırsat buldukça birlikte av yapabiliriz aslında siteden 2 kişi daha var çok samimi olduğum.Dün ikisiylede tanışma fırsatım oldu birisi Ahmet abi (hunter01) diğeride Arman (quigley3401) tabi Arman bu gölde balık olduğuna inanmıyor Ne tesadüf olduda tanıştık ben yeni üye olanlara bir merhaba diyeyim dedim tesadüfen siz çıktınız Bu arada Adana'nın neresinden ? Aslında sitede 250 den fazla Adanalı var ama kimse aktif değil 3-5 kişi işte ancak. Ahmet abinin bir iki avı. http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=29976 http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=30915 http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=33374
gölde balık olduğuna inanmıyorum değil yani balık inanılmaz derecede azalmış tık yok oltaya vurmuyor bile vursa o küçük kadifelerden vurur geçen gittim 5-6 saat kaldım hem solucan hem ekmek hem hamur bide suni balıkla ayrı ayrı oltalarla denedim yem bile yenmemiş iğnenin ucunda duruyordu hepsinde.
Adana'ya selam, balığa devam. Kardeşim aramıza hoş geldin. Adanaya çok gidip geldim ama hiç fırsatım olmadı balık tutmak için, inşallah birdahaki gelişimde hep birlikte bir operasyon düzenleriz (Ha burada adana'da yediğim kebabın tadı halen damağımda, inanırmısınız o lezzeti kaybetmemek için istanbul'da adana kebabı yemiyorum")
Şimdi bizi yeme dostum benim arkadas gitti 3 saatte 5 balık çekmiş haber etti. Ya varmı böyle birşey gölde tavuk göksü takıyo solucan tak diyorum oda et buda et dıyo olurmu abi ya siz söyleyin bide saatini tutturamamış öğlenin 12 sinde balıkmı vurur ve her giden tutacak diye bişeymi var Sen kendini Özgür abimi sanıyosun dimi ya
Adana/Çukurova ilçesindeyim Adana Koop tayım balık avına özellikle göle gidiyorum gölde balık inan hayli fazla yarım saat içinde 5 tane kiloluk çektim ki ortalama 2 kg ağırlığında balıklar yerini bileceksin ilk çektiğim balık 7 kg rahat gelirdi balık var hemde maşallah fazlasıyla
Arkadaş gölün neresine gittin? çatalan köprüsünün oralarda mı takıldın Menderes Blv üzerinde mi takıldın? Menderes Blv üzerinde pek yok millet suya giriyor tekne ile geziyor jetski ye biniyor balık zor durur orda çatalan köprüsü üzeirnde balık avlamak yasak gerekçe ise Devlet köprüsünde av yasak köprü yanlarında duruyorsan yosun olmayan yerde dur yakalarsın iğnen de 3 veya 2numara olsun bol avlar dilerim rastgele
Bende Adana/Çukurovadayım Agiad İlk Öğretim Okulu'nun bitişiğinde.Süleyman Demirelede yakın.Turgut Özalada yakın.Eet bazen Menderese Bazende 1. köprüdeyim.Mendereste gördüm kadife felan kiloluklar çekenlere çok şahit oldum balık olan yerler var köprüdede balık var daha dün dayı 45 cm.lik kiloluk kuzuyu çekti.Bende tık tık balıklar vurdu ama alamadım zaten 40 dk durdum 1 saat daha dursaydım kiloluk alacaktım kafaya taktım Göl işine biraz ara verdim.2 aylığına Antep'e gidecem iş buldum biraz para toplayayım 2 ay sonra devam
İnşallah işinde başarılı olursun. bu arada bilgin olsun Develet köprüsünde balık avlamak YASAK. Jandarma acımıyor önce olta takımını elinden alıp gönderiyordu, şimdi ise direk ceza kesiyor. köprüde durma. gölde maşallah balık var güzel var hemde ben yarım saat içinde 5 tane aldım en küçüğü 1.5 kg vardı en büyüğü ilk çektiğim 7 kg vardı küçük balık menderes tarafında var diğer bölgeler kiloluk veriyor.