merhaba arkadaslar bugun tesadufen nette gezer ıken foruma denk geldım.. emınım gun gelır sızınle paylaşabılecegım resımlerım ve hıkayelerım olur adım ibrahim istnabul g.o.pasa dan gendelde tatlı su balıgını yakalamak en buyuk hobımdır o da sadece sazan avcılıgı dıyelım arada denızde gıderım ama genel de tatlı sudur..
eywallah pasam.. Bu neydi İbrahim kardeşim Senden bir ricam olucak yazı yazmadan önce biraz gez siteyi bak bakalım insanlar ne yazmışlar ve nasıl yazmışlar. Kusura bakma ama bu forumda bu şekilde kahvehane ağzıyla konuşmuyoruz. Büyüğümüze Bey ,abi Bayan , veya abla küçüğümüzede ismiyle veya kardeşim diye yazıyoruz. Burada bir çok bayan üyelerimizde var. Ve mümkün mertebe güzel Türkçemizi bozmadan yazışmaya gayret ediyoruz,ve tüm üyelerimizdende bu özeni bekliyoruz.(w)bu harfide kullanmıyoruz.Çünki Türkçede böle bir harf yok. Sevgilerimle kardeşim.
İbrahim aramıza hoş geldin.Müjdat abimin sözlerini dikkate almanı rica eder keyifli paylaşımlar dilerim.
pasam kelimesi icin özür dilerim.. konusmalarıma daha dikkat ederim.. bu arada siteye geldıgım ilk gun itibariyle bu sekılde karsılama beklemıyordum acıkcası.. benden de herkeze selam olsun...