usak dogumluyum merkezde ikamet etmekdeyim olta balıkcılıgı cocuklugumdan beri bir tutku olmusdur benim için bunun dışında yeni zıpkıncılardanım aynı zamanda turna yayın alabalık(Gökkuşagı) ve sazan avı yapmıslıgım vardır iç sularımızda dedenizlerimizde ise karagöz kalamar kefal avlamıslıgım vardır tusob Türkiye sportif olta balıkcılığı ve su hayatı koruma dernegi üyesiyim tüm avcı arkadaslarıma rasgele diyerek bol trofe avlar dilerim
ustam sizin Türkçenizin düzgün olduğunu biliyoruz tabii ki. Nci by'e hşgldniz ddim szden alntı yparak..
Neyse daha fazla uzatmayalım, eminim Naci arkadaşımızda her Türk evladı gibi, Türkçesi konusunda duyarlıdır zaten, Naci bey hoşheldiniz, sefalar getirdiniz. Keyifli paylaşımlarınız, tadında avlarınız olsun inşaallah.
hoş bulduk arkadaşlar, pek cok siteyi fırsat buldukca takip ediyordum. Bu benim ilk üye oluşum ilk adımı attım hayırlı olsun İşlerim icabı balıga gidebilmekde bazen zorlanıyorum bu sebeple daha cok yorumcu olacagım sanırım herkese Limit dahilinde Bol avlar dilerim rasgele