arkadaşlar nasıl olduysa olmuş,biri benim msn hesabım üzerinden ha bire meil atıyormuş,uyarıldım arkadaşlar tarafından,ama ne yapabilirimkiidk şimdi ise msn adresim dondurulmuş gündüz bir kaç kez girdim çıktım ama şimdi uyarı veriyor,hata kodu vermiyor.. hizmet geçici olarak kullanılmadığından oturumum açılamadı.lütfen daha sonra tekrar deneyin.............. diye uyarı veriyor bilmem kaç yıllık msn,güvenlik sorusununu filan hatırlıyamıyorumidk nasıl kurtarırım bunucyr
İşin zor Kadir'im sanırım hacklemişler msn adresini.(banada geldi mail tam açmak üzereyken şüphelendim kapattım )
Selam Kadir abi, hotmail.com'dan giriş yaparak şuanki şifreyle giriş yapın, yeni şifre girmenizi isteyecektir. (bildiğiniz şifre değiştirilmemiş ise) değiştirilmiş ise hotmail.com üzerinden müşteri desteği bölümünü doldurarak gerekli bilgiler girildiği taktirde müşteri desteği birimleri size dönecektir. İyi geceler. İnşallah mail adresinizi kurtarırsınız.
bi cevap yazayım dedim tam pc yi kapatacakkken massenger pass (mpass) diye bir program var bu size yardımcı olur ama daha önce pc de kullanıcı adımı ve parolamımı hatırla diye yazan kutucuğu bir kez işaretlemiş olmanız lazım eğer bunu yaptıysanız bu proğramı kurup tıkladığınızda o pc den girilen ve kullanıcı adımı ve şifremi hatırla denen bütün msn adreslerini ve şifrelerini gösterir sıkıntınızı çözer selamlar
banada oldu aynısı. müşteri desteği sayfasına yönlendiriyor. sonra orda cep telefonu istiyor göndermiyorum. hemen başka mail aldım. fazla kullanmadığımdan bence sorun yok birde oraya telefon melefon veremem
Kadir abi online oyun oynardim evvelden. Korsanlik oyunu idi ve gemim siralamada yüksek bir seviyedeydi. O dönem benim de oyun için kullandigim msnimi gemiyi çalmak için patlatmislardi. Acilen format at pcye muhtemelen trojan kapmissindir. Giden msn için degisik bi pcden sifre degismeyi dene. Eger kurtarirsan 2 kez daha baska bir pcden sifreni tekrar degis. Kurtaramayabilirsin de.
arkadaşlar msn adresim dondurulmuş gereksiz mail atıldığı için.muhtemelen virüs kapmış.cep telfonu dahil 3 yerden denedim girilmiyor adrese.müsteri hizmetleri nin yönlendirdiği bölüm.iç açıcı deyil..altı üsü msn adresi kredi kartı falan filan ne iş ben bu forumu doldurmam,adamın ocağına incir ağacı dikerlerhihi linki tıklayın bakın ne istiyorlar msn yi kurtarmak içinhihi https://account.live.com/acsr/add?e...PnQojfV/MaOgaiTxhC2dnstwAI2QzzoN9Spm5Eghw==:1 ......
Kadir linke tıkladım benden birşey istemedi hizmette geçici bir sorun var diyor inşallah kurtarırsın msn'ni bana da olmuştu bir aralar ama ne yaptım ne oldu yine devam etti şimdilik sorun yok
abi küçük birdere devrettim, o msn deki kayılı kişilere ulaştı en azından önemli bölümünü kurtardı yeni bir msn yapacağım,hatta 2 tane biini yedek yapacağım eski msn nin bağlı olduğu önemli adreslere yenisini ekliyeceğim.bu kez seçici davranacağım,başıma ne geldiyse kayıtlı kullanıcıların vasıtası ile geldi.benim girip çıktığım site sayısı 5 parmağı geçmiyor.nasıl virüs kapmışız anlamadımkiidk hiç tanımadığım siteler adıma üyelik açıyor meil gönderiyor reklam vs vs yazılar..
Bu dediğiniz şimdiki sıkıntıyı çözmez,gelecekte olan sıkıntıları cözebilir.:thumb: Hatta böyle bir programdan daha iyisi bilgisayarınıza kuracagınız bir keylogger programıdır böylece bilgisayarınıza hangi şifreler siteler vsvs hepsi kayıt altına alınır belirleyeceginiz şifre ilede sadece siz görürsünüz. Kadir abinin sıkıntısına gelince eğer trojan almışsa bilgisayarı bu ya girdiği sitelerden, ya açtıgı eklentilerden yada gelen bazı e-postaları açmışsa ondan olmuştur.Giden msn hesabına elveda demek en hayırlısıdır.Bilgisayara temiz bir format ve kurulum iyi bir virüs tarayıcı ve güvenlik duvarı tamamdır.:thumb: Kolay gelsin.