sitemize bu resim sanamı ait diye bir mesaj gönderiliyor msn mize check adında bir kişiden sakın kabul etmeyin şinasi ve ben hekleniyorduk zor kurtulduk
Çok önemli MSN den virüş bulaşıyor. Arkadaşlar az önce bana msn den CHEF nickli İdris arkadaşımızdan bu çıplak senmisin adlı bi msj geldi. Bende 3 kere geri çevirdim ama en son yanlışlıkla açtım galiba. Benden msn deki bütün kişilere dağılmış.Aman diyim açmayın dikket edin bilgisayar çöküyodu az daha.
Bu trojenler buaralar çok meşhur nerdeyse herkeze bulaşmış.Pc formatlanmaz ise bir süre sonra msn çok ciddi zararlar veriyor ve hızını alamayıp pc'nin dogru çalışmasınıda engelliyor...
kurban illa tanımadıklarınızdan gelmiyor bu linkler eğer listenizdeki biri tıkladıysa mesaja onun listesindeki herkese gidiyor belli aralıklarla msn kapalı olsa bile bunu ne için yapıyorlar diye soracaksanız şu son günlerde netten para kazanma olayları var hack lik falan değil yani önemli olan o link ne kadar çok kişinin tıklayacağı amaç bu yoksa adamlar o kadar para veripte hosting alıp site kurmazlar eğer gelen linke tıkladıysanız msninizi güncelleyin silinir saygılarımla
Arkadaşlar makinanıza format da atsanız virüs de arasanız sorun çözülmez, sorun güncel olmayan messenger programlarında bir açık var, sizin mail adresleriniz kullanılarak spam mailler gönderiliyor, aynı şey benim baldızın da başına geldi. http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Instant-Messaging/Windows-Live-Messenger-9.shtml bu linkten son sürümü iindirip kullanabilirsiniz
Senin pc zaten hacker gibi..Selam Yücel yazıyorum 5 virüs format kurtarmaz çukur kaz pc'yi göm üzerinede kireç dök
teşekkürler arkadaşlar bende bütün balık avı netteki arkadaşları sildim hayatta bir daha kabul etmem sizi ısrar etmeyin şaka şaka
olur böyle şeyler şinasi abi aynısı banada oldu arkadaşım yüzümden başka bir arkadaşımın pc si folloş oldu ne yapğtıysa eski ayarı tutmuyor pc
bende de böyle bişey oldu benim, mns de ve bilgisyarda gariplikler vardı.. msn yi kaldırıp tekrar yükledim..(bugün) acaba bu sorunu çözermi (şimdilik bi sorun yok gibi görnüyo)