mucize balik

Konu, 'Tatlısudaki Canlılar' kısmında adem1 tarafından paylaşıldı.

1. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    halibut.20kg(tahmini:D)
    İngiltere'de süs balığı, 7 saat su dışında kalmasına rağmen ölmedi. Carol Norris, öldüğünü sandığı balığı gömmek için akvaryumdan çıkardı. Ancak acilen evden çıkmak zorunda aldı. 7 saat sonra eve dönen Norris, balığın kıpırdadığını gördü. Balığı akvaryuma atınca, yaşadığını anladı.
    kaynak:sabah gazetesi

2. duzensizifade

duzensizifade Hüseyin

kalkan balığıda 1 günden fazla susuz buzdolabında canlı kalabiliyor (kendi tecrübem) :) arkadaşın babasının tuttuğu yayın yaklaşık 20 kg civarı 1 hafta susuz boş küvette yaşamış canı çıkmadan dokunmayalım demişler beklemişler ölmesini her bakmaya gittiğinde garip seslerde çıkarıyormuş balık korku filmi gibi diyordu arkadaş :D

Son düzenleme: 27 Mart 2010
  3. LapinCash

LapinCash

Neymiş be ?

4. ogrtmn11

ogrtmn11 emrah

Geçen sene tuttuğumuz 6 kg. Yayın sadece 4 saat yaşayabilmişti. Bir hafta yaşaması biraz avcı muhabbeti gibi geldi bana. :)

5. ugursat

ugursat uğur satılmış

Favori Makine:
    okuma salina SA65
    En İyi Avı:
    750 gr minekop
    eziyet

bir mırmırı dahi tutar tutmaz cansız hale getirir temizlerim...kusurabakmayın ama bu tam anlamıyla eziyet etmek....o yayına çok acıdım ....

6. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Bahsedilen balık yayın balığına çok benzeyen,İsrail yayını olarak da bilinen Karabalık(sekizbıyık) balığıdır.Susuz ortamda bu kadar uzun süre yaşamasına ben de şahidim ;)

7. blueboyfe

blueboyfe Emin Erçelik

Favori Kamış:
    Zıpkın Mamba 130
    En İyi Avı:
    lepistes 14 gr
    süs balığı ?
    2002 de çeşme eşek adasında maalesef bir kere çok büyük müren çıkarmıştık, maalesef diyorum çünkü dedikodu üzerine eti iyi diye almıştık, 2 zıpkın üzerine bıçak, teknede dahi 30/40 dakıka yaşadı. Bir canlıya eziyet çektirmem , ancak bu müren resmen daha ne yapılabilir dedirtti bize o gün !

8. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    eskiden hatırlıyorum ufak israil sazanları tutardık akşamdan dolaba koyardım sabah hala kımıldanırdı :D