mudanya çoştu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında göllerinhakimi tarafından paylaşıldı.

1. göllerinhakimi

göllerinhakimi cüneyt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    en iyi avım turna 1,820gr ve pullu sazan 2150gr
    selam arkadaslar zevkle balık tutmak ısteyenler mudanya iskeleye bolca mezgit var tutmayı bilenlerde gümüş yapıyor birde kırlangıç yavrularına dikkat lütfen :)

2. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Mezgit diyorsunuz birde boylar nasıl. Bu günlerde her yerde mezgit var insanlar çılgınca mezgit avlıyorlar anca boylar 4-5 cm.:D :D :D gülüyorum yapacak başka bir şey yok. Pazar günü karamürsel sahilindeydim bir haftadan beri devamlı haberler geliyordu.Şöyle balık böyle balık gidelim olayı yerinde görelim dedik oda ne balıklar aynen dediğim boylarda en büyüğü 5 cm. gelir. Tavaya atsan geri alamazsın. İşte bu sebepten soruyorum boylar nasıl diye eğer 15-20-25 cm ve üzeri ise izmitten gelmeye değer. Selamlar

3. göllerinhakimi

göllerinhakimi cüneyt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    10,15 cm arası

kucuk cok tabiki dedigin gibi ama biraz işi bilirsen buyukler gelıo gerçi ben pek beceremıyorum ama kalem gibi gumuş cıkardım 40 ,50 tane kadar iki tava doldu aralıksız

4. lapinavcısı_bursa

lapinavcısı_bursa abdullah

En İyi Avı:
    1,8kg karagöz
    değerli dostum. uzun zamndır bursa etrafında avlanırım ama mudanya tarafında daha hiç balık tutamadım. lapin'den baska. dikkat edersen ismim bile lapinavcısı_bursa aksama kadar tirilyede avlanıpta lapinden baska bişi tutamayınca ismimiz lapinavcısı oldu....
    keske bikaç fotoğraf çekseydınde mudanya denizinde balık yasadığına beni ikna edebilseydin...

5. Aramis

Aramis

:D:D:D Sen beni güldürdün allahta seni güldürür umarım Abdullah.

6. göllerinhakimi

göllerinhakimi cüneyt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    ya aynı bende senin gibiyim hiç bişi tutamadım sayılır ama bu kez farklı kısmetse yarın yani 22,04,2009 carşamba gunu sabahtan ordayım fotoları cekcem kısmetseama nasıl ekliyecegimi tarifederseniz sevinirim tutabilirsek seninde lakap degiştirme şanşın olur