Mudanya için yardım istiyorum

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında timed tarafından paylaşıldı.

1. timed

timed mümin şen

saygıdeger usta balıkcı abilerim askerden daha yeni geldiim ve bu sene bende balık avı sevdası basladı

mudanya ve civari avlanabilecegim yerler ve hangi balıkların cıktıgını ve nasıl yem kullanacagımı anlat an birisi olursa cok sevinirim.... saat kaç gibi gitmeliyim balıga...

teşekkurler

2. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Mümin bey, öncelikle hoşgeldiniz aramıza :)

Benim şu anda maalesefki vaktim yok, mesai bitti ve çıkıyorum. Size yardımcı olacak arkadaşlar vardır, biraz beklerseniz sorularınız cevap bulmuş olur.

Rastgele

3. LapinCash

LapinCash

Ben konuyu bilmem ama bi hoşgeldiniz derim ..

Hoşgeldiniz mümin bey ..

4. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    hoşgeldiniz efendim. keyifli avlar, güzel paylaşımlar dilerim.
    merak etmeyin, bu sitede kısa zamanda 40 yıllık balıkçı gibi olursunuz... takib edin yeterli.

5. timed

timed mümin şen

yokmu kimse :=))))

6. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Mudanyada hiç avlanmadım. Ancak konu başlığını Mudanyadan yardım olarak değiştiriyorum. Bu şekilde daha çabuk bilgiye ulaşırsınız sanırım.

7. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

mudanyada kıyıdan avlancaksanız şuan yapableceğinz pejkk bşi yok bol bol mezgit tutarsınız kefalde oynamaya başladı arnavutköy limanı var orda kayalıklardan iri mezgitler alablirsinz kefal içinde size mudanya hastanesi var onun karşısından kıbrıs atın size kefal için br yer dha söleyim beyaz kayalar deyin sze gsterirler ordan dip kıbrıs yapın boş dönmessinz fazladan olta varsa yanınuızda boru kurduyla mırmıra deneyin orası gzel mırmır yapıyor ama dha pek gstermedler kendlerini belki sze denk gelir

kayıkla çkarsanızda yne arnavutköy limanında ahmet abi var kayık kralıyo ondan bi kayık alın ve açılın mezgitin istavritin sardalyanın keyfini alın tabi camgözlerde var

8. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

beyaz kayalar mudanyada sahilde kapalı pazar kuruluo onu sorun ordan ileri doru yürüyün burgaza doru orda grürsünz zaten kayalıkları kıbrıs ise 10 lu bitişik kancalardır ekmeği kancalara dolarsınz atarsınız kefal ekmeği yerken takılır zevkli iştir tabi kefal seviosanz bol şans:)

9. la-traviata

la-traviata Ercan Hacıoğlu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    eşkine-mırmır-minakop
    Arkadaşlar birtakım bilgiler vermişler ama benim size önerim yanınıza biraz bilen birini almanızdır. Yanlış iş yaptıktan sonra doğru zamanda doğru yerde olmanız da yetmeyebilir. Şu aralar Mudanya'da en keyifli avlar sandalla yapılıyor. Arnavutköy limanından bir sandal kiralayıp etrafta bolca göreceğiniz diğer sandalların yakınına [hatta ortasına :)] demirleyin, yanınıza bolca çapari alın (yeşil ipli simliler istavritte iyi çalışıyor bu sene), bolca alın dedim çünkü sardalya sürüleri geliyor arasıra ve siz yeni başladığınızı söylediğinizden dolayı muhtemelen çapari topak halinde dönecektir eğer sardalya gelirse, istavrit ve sardalya yoksa iğnelere yem bağlayıp aşağıya salın mezgit için (yem önemli değil, tavuk göğsü, midye, herhangi bir balık eti, mesela gelen istemediğimiz bir kaya balığı olabilir...) eğer biraz fazla açıldıysanız ve sarmısak zokanız varsa fileto balık ( sardalya, istavrit, hamsi...) takarak kırlangıç alabilirsiniz ama yavrular çok geliyor lütfen incitmeden geri salınız yavruları. Eğer hala birşey tutamadıysanız çöplük dediğimiz bir yer vardır limanın açığında liman taşlarının dirsek yaptığı yerin 50 m kadar açığında, orada yem olarak midye kullanırsanız muhtemelen izmarit tutabilirsiniz.
    Benden şimdilik bu kadar. Rastgele..

10. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

ercan ab camgözleri unutmşsun :)

brde ikiz kayaların 150 mtre kadar açığında mükemmel büyüklükte istavrit mezgit izmarit yapıyor gerçekten gzel biryer orası

11. aliozen

aliozen Ali ÖZEN

merhabalar ,
    güzelyalı barınak kayalıklardan mezgit çıkıyor (yemli dip olta ile-tavuk göğsü) , daha gitmedim ama (bugün gitmeyi planladık eşimle - boru kurdu aldığım malzemeci - (güzelyalı içinde) ) kurşunlu kumluk alanlarda mırmırın çıkmaya başlamış...
    keyifli avlar dilerim
    saygılarımla