MUDANYA İÇİN YARDIM

Konu, 'Bölgeler' kısmında bulut1383 tarafından paylaşıldı.

1. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    arkadaşlar ALLAH nasip ederse pazartesi bursaya gidicem salı günüde mudanya bir av denemesi yapmak istiyorum bursalı arkadaşlardan mudanyada nasıl bir av yapabilirim ne tür balıklar çıkar ne kullanmam lazım vede hangi saat aralarında iyi av yapabilirim bu konularda yardımınızı istiyorum idk

2. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Güzelyalı için: mırmır, ispari, istavrit, mezgit. Genelde dip kullanırlar boru kurdu,tavuk, karides. kumluk ve kayalık bölgedir.

Mudanya için: kefal, istavrit, mırmır, eşkina, iskorpit, levrek, lüfer, zargana, ispari , mezgit boru kurdu kullanılır. şıpşıp ve teleskopik olta ile avlanılır. dip ve çapari kullanılır. Tekneylede açılabilirsin sahteyle deneme yapabilirsin

Trilye için: mırmır, ispari, eşkina, levrek, lüfer, palamut, zargan, mezgit, istavrit bölge çok taşlıktır. şamandıralı takım kullanılır. boru kurdu , tavuk , teke, sahte

3. .:EmR@H:.

.:EmR@H:. Emrah

Favori Kamış:
    AlbaStar 3.00 spın 60gr
    Favori Makine:
    SeaHawk sa50 5 bilye
    Mert bende bişey sorayım mudanyada yada güzelyalı da kıyıdan olta atsam bişeyler çıkarmı ve nerelerden atsam şansım yüksek olur sence

4. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Güzelyalı iskeleden zargana, istavrit, kefal, mırmır tutabilirsin ancak iskeleden gece attığında kumluk bölgeye doğru atarsan şansın artar birde gece için mutlaka boru kurdu bulundur yada teke süz rastgelsin

5. .:EmR@H:.

.:EmR@H:. Emrah

Favori Kamış:
    AlbaStar 3.00 spın 60gr
    Favori Makine:
    SeaHawk sa50 5 bilye
    açıkçası gece için kalamam ama akşam 5 ten sonra gitmeyi düşünüyorum. cevabın için teşekkur ederim Mert

6. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    iskelenin sağ tarafı kumluk olan bölgedenmi dere gibi birşey akıyorya oradanmı... birde boru kurdunu nerden bula bilirim