Mudanya Levrek Avı

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında cemsahıne tarafından paylaşıldı.

1. cemsahıne

cemsahıne cem şahin

En İyi Avı:
    Müren 70 cm
    Merhaba Arkadaslar İstanbulluyum İsmim Cem Acemi Balıkcıyım Ama Her Gün İlerleme Kayediyorum. Mudanya dan Motorlu Tekneyle Acılıp Levrek veya Palamut Avlamak İstiyorum Ne Tür İğne Kullanmalıyım Ne Tür Yem Takayım Nereye Açılayım Tecrübeli Abilerim den Bilgi Vermelerini İstiyorum

2. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Merhaba Cem Bey, Palamut için Palamut Çaparisi yapabilirsin. Balıkçıdan Temin edebilrsiniz. Levrek içinde zargana yakalayarak uzun olta deneyebilrsiniz.O bölgede lüfer varsa oda gelir uzun oltaya. Ayrıca levreği kıyıdan alabilirsin klasik 2 li -3 lü tip oltasına teke,boru kurdu,kayabalığı,gelincik vs. yada rapala ile levrek alırsın RASTGELE

3. lapinavcısı_bursa

lapinavcısı_bursa abdullah

En İyi Avı:
    1,8kg karagöz
    Merhaba Cem;
    öncelikle siteye hoşgeldin. bende bursalıyım ve genellikle mudanya, tirilye gemlik dolaylarında avlanıyoruz. ama ben daha levrek yakalayamadım. insallah sen yakalarsın da bizede taktiği anlatırsın...

Rasgelsin...

4. NedimBugrul

NedimBugrul nedim

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    70 lik Sheaskpere
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık karagöz
    aramıza hoş geldiniz.

5. odiii

odiii onur

Favori Kamış:
    DAIWA VERTICE VTY100-30A 300 cm
    Favori Makine:
    REMİXoN
    Öncelikle mudanyadan levrek tuttum diyeni duymadım.Birkaç rapala ve atçek denemelerim de sonuçsuz kaldı fakat sitedede mevcutturki gemlik civarında 3'lü dip ve canlı yemle levrek raporları mevcut onlara gözatmanızı öneririm.
    Rastgele..

6. berkayonder

berkayonder onder

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    EŞKİNA (PROFİLDEKİ)
    palamut ve levrek için yanlış mekan bence..yinede şansını dene..mudanyaya 20 dk uzaklıktayim ama orası beni balığa küstürdü tabiri caizse..

7. cemsahıne

cemsahıne cem şahin

En İyi Avı:
    Müren 70 cm
    ben balıkcı teknesıyle 1,5 metrenın uzerınde levrek avlandıgını gordum ama sans tabı bu.. Siz nerde avlanıyosunuz

8. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    arkadaşım mustafa aramıza hoş geldin öncelikle hayırlı kazasız belasız avlar dilerim . Ve mustafa arkadşımın dediklerini dikkate al derim levrek çok ağam şaam olmasada ayda yılda bir oda şansın varsa denk gelme ihtimali var palamut için de biraz açılman lazım veçapari iş yapmazsa sarımsak zoka ileavlanmanı öneririm ama bol olursa zaten çapari iş yapar az sa nokta atışı ile mekanını sonar yadagezerek deniyerek sarımsak zoka ile dene he bu arada palamuta rastlarsan buradanbizlerede sinyal verirsen çok makbule geçer.şimdiden rast gele