Merhaba Arkadaslar İstanbulluyum İsmim Cem Acemi Balıkcıyım Ama Her Gün İlerleme Kayediyorum. Mudanya dan Motorlu Tekneyle Acılıp Levrek veya Palamut Avlamak İstiyorum Ne Tür İğne Kullanmalıyım Ne Tür Yem Takayım Nereye Açılayım Tecrübeli Abilerim den Bilgi Vermelerini İstiyorum
Merhaba Cem Bey, Palamut için Palamut Çaparisi yapabilirsin. Balıkçıdan Temin edebilrsiniz. Levrek içinde zargana yakalayarak uzun olta deneyebilrsiniz.O bölgede lüfer varsa oda gelir uzun oltaya. Ayrıca levreği kıyıdan alabilirsin klasik 2 li -3 lü tip oltasına teke,boru kurdu,kayabalığı,gelincik vs. yada rapala ile levrek alırsın RASTGELE
Merhaba Cem; öncelikle siteye hoşgeldin. bende bursalıyım ve genellikle mudanya, tirilye gemlik dolaylarında avlanıyoruz. ama ben daha levrek yakalayamadım. insallah sen yakalarsın da bizede taktiği anlatırsın... Rasgelsin...
Öncelikle mudanyadan levrek tuttum diyeni duymadım.Birkaç rapala ve atçek denemelerim de sonuçsuz kaldı fakat sitedede mevcutturki gemlik civarında 3'lü dip ve canlı yemle levrek raporları mevcut onlara gözatmanızı öneririm. Rastgele..
palamut ve levrek için yanlış mekan bence..yinede şansını dene..mudanyaya 20 dk uzaklıktayim ama orası beni balığa küstürdü tabiri caizse..
ben balıkcı teknesıyle 1,5 metrenın uzerınde levrek avlandıgını gordum ama sans tabı bu.. Siz nerde avlanıyosunuz
arkadaşım mustafa aramıza hoş geldin öncelikle hayırlı kazasız belasız avlar dilerim . Ve mustafa arkadşımın dediklerini dikkate al derim levrek çok ağam şaam olmasada ayda yılda bir oda şansın varsa denk gelme ihtimali var palamut için de biraz açılman lazım veçapari iş yapmazsa sarımsak zoka ileavlanmanı öneririm ama bol olursa zaten çapari iş yapar az sa nokta atışı ile mekanını sonar yadagezerek deniyerek sarımsak zoka ile dene he bu arada palamuta rastlarsan buradanbizlerede sinyal verirsen çok makbule geçer.şimdiden rast gele