Pazar günü saat 08-12 arası yaptığım lüfer avında kısmetimize 2 lüfer 3 zargan düştü,hava ve deniz çok güzeldi , balıklar kaşık arkası yaprak yem ile alındı.Daha iyileri sizlere nasip olsun herkese rastgele.
Tebrikler cok guzel baliklar,pazar gunu bende iskeleden teknekleri izledim onlarca tekne lüfer e olta atmıstı,sizde kısmetiinizi almişınız,daha vereketli avlar dilerim.umarım bende cikarım birgun lufer avina
C.tesi,28 mil dolaştım.Bir vuruş aldım 5 saatte oda yakalanmadı Yüz tekne dolaşıyordu tutulan balık on yoktur,zargananın kilosu 20 lira,bereket volici ve kainatın en pahalı benzinini satan devlete
Sağol Yasin size de rastgelsin Sağol Fatih ,bizim burada çinekop veya sarıkanat çıkmıyor lüferlerimiz bayağı iyi. Sağol Eser daha iyileri size nasip olsun , rastgele Sağol Alico abi.Sizin avlarınızın yanında lafı bile olmaz.Sağlıcakla kalın rastgele. Sağolun Fezail bey , hafta sonu havanında güzel oluşuyla bayağı bi kalabalıktı , daha iyileri sizlerede nasip olur inşallah rastgele Teşekkürler sizede rastgele. Sağol Hüseyin , kayıkla rölantide gezerken kaşık arkası yaprak yemle aldım.İnternette aratırsan bayağı bilgi bulabilirsin kafana takılan bişey olursa sor elimden geldiğince yardımcı olurum.Rastgele. Sağol Sonay rastgele. Teşekkürler,rastgele. Sağol Mert,Mudanya çok bereketli olmasada hiçyoktan iyidir,ama bu sene geçen senelere göre balık daha bol,inşallah levrek içinde aynı bolluk devam eder sağlıcakla kal rastgele. Haklısın Fatih abi,gününe ve merasına denk gelmessen genelde balık seyrek.Eskiden Kurşunlu Trilye arası kafam nere eserse gidiyordum son zamlardan sonra askeri iskele , arnavutköy limanı arasında takılıyorum Sağol Orhan baba , sizin gibi ustalarımızın tuttukları yanında lafı bile olmaz,sağlıcakla kalın rastgele.