MUDANYA TEK LÜFER BOL İSTAVRİT

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında neon78 tarafından paylaşıldı.

1. neon78

neon78 seyit

4 ekim pazar günü saat 06.30 gibi denizdeydim hava ve deniz çok güzeldi.
    oh mis gibi iyot kokusu ciğerlerim açıldı, hemen sabah suyu bereketinden faydalanmak için takımlar suya salındı ama beklenen olmadı zira hiç balık vurmamıştı , çevremdeki kayıklarda da hiç balık alınmamıştı oysa bayramda ne güzel avlar yapmıştık burada ama nasip işte balık yoktu
    neyse çok uzatmadan bari emektar balığımız istavrite bakalım dedik,istavrit merasına vardığımda herkes 4 lü 5 li balık çekiyordu , bende hemen aralarına katıldım ve istavritler gelmeye başladı
    bir elimde el oltası , diğer elimde telefon kusura bakmayın çok net fotolar çekemedim,1 saat içinde kovamı doldurmuştum bu kadar bana yeter deyip istavrit avını sonlandırdım,dönüşte yelkenli yarışı vardı manzara çok güzeldi.
    Tam limana yanaşıyorken kafam gelmeyen lüferlerde kalmıştı , yanımda yemim de vardı nasıl olsa son bir şansımı deneyeyim deyip takımları tekrar suya saldım aradan yarım saat sonra bu yakışıklı oltaya bindi,
    o gazla bir yarım saat daha dolandım ama başka birşey gelmeyince avımı sonlandırdım, lüferi rapala arkası zargana fleto yem ile aldım,sağlıcakla kalın , herkese rastgele.
    ve son olarak günün hasılatı.

2. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Seyit Abi, Dün bizde gemlikten çıktık yola gemport ve askeriye önü müthiş kalabalıktı

istavritler harika boydaydılar tekneyle yanlarından geçerken motoru kapattık birkaç tanıdık arkadaş ve abilerimizle selamlaştık atın demiri dediler

ancak usta meraya gidelim biz dedi telefonlarımız hiç susmadı Mudanyadan gelen haberler çok güzeldi oradaki arkadaşlarımız güzel lüfer almışlar zokalı takımlarla istavritler ona keza

Seninde gerçekleştirmiş olduğun avını tebrik ederim neşen ve avların daim olsun abi rastgelsin

3. shadow46

shadow46 Abdullah

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    balzer 850
    En İyi Avı:
    29 kg turna
    tebrikler güzel balıklar. ben mudanya da çok istavrit denedim ama boylarından dolayı avlamak gelmiyor içimden

4. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Nede güzel durmuş istavritlerin üstünde, maşallah diyorum. Tebrikler.

5. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Seyit Bey maşaallah fotoğraf insanın ağzını sulandırıyor adeta.41 kere maşaallah diyelim , allah nazardan saklasın.Sizlerden bir ricam olacak.Kullanmış olduğunuz rapalanızın marka , model , ölçü , renk no ve ref. numarasını yazarsanız çok çok memnun olurum.Bir de rapala arkası yemli kısmı ne şekilde yapmış olduğunuzu da yazarsanız çok sevinirim.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla dolu bir hayat dilerim.Bursa'dan Bursa'lı usta balıkçı Seyit Bey'e kucak dolusu selamlar.ERCAN 1977 BURSA

6. toruga

toruga tolga

Favori Kamış:
    Safina X Spin 2.70m 10-35gr
    Favori Makine:
    Spro Hardliner
    En İyi Avı:
    aral 2.550gr
    Hayırlı avlar , rapala arkası zargana fleto'yu çizmeniz mümkün mü ? Rapala iğnesini çıkardınız mı?Çıkardıysanız rapalayı sadece ağırlık olarak mı kullanmış oldunuz?

7. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Tebrik ederim Seyit abi güzel av yapmışsın. Bereketli olsun.

8. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Tebrikler güzel av olmuş.. Rastgele..

9. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Tebrikler güzel av olmuş.

10. grup44

grup44 selman

Favori Kamış:
    okuma
    Favori Makine:
    okuma raw 2
    reeling Tebrikler güzel av olmuş ..reeling

11. grup44

grup44 selman

Favori Kamış:
    okuma
    Favori Makine:
    okuma raw 2
    tebrilkler güzel av olmuş

12. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    tebrik ederim.

13. neon78

neon78 seyit

Güzel temennilerin için teşekkür ederim Mert, istavrit bu sene neredeyse hep vardı lüfer içinde günü günü tutmuyor , şu an istavrit iri,lüfer ise kofanaya dönmüş durumda nasip işte haftada bir pazar çıkabiliyoruz ondada kısmetimize ne düşerse onu alıyoruz ama yinede geçen senelere göre Mudanya bayağı bereketli.Sağlıcakla kal , rastgele.
    Teşekkür ederim Abdullah.Şu an açıkta oldukça iri istavrit bulunmakta, rastgele.
    Sağol Bülent abi , daha iyileri sizlere nasip olsun , rastgele.
    Güzel temennileriniz için teşekkür ederim Ercan bey.Kullandığım takımım kayıkta ilk gittiğimde fotosunu çeker koyarım,sahte olarak strike pro nun 9 cm mavili veya gümüş rengi olanlarını kullanıyorum , fotoyu koyduğum zaman daha iyi anlayacağınıza eminim , sağlıcakla kalın , rastgele.
    Teşekkürler, kusura bakmayın resim konusunda pek iyi değilim ama birkaçgüne kullandığım takımın fotosunu koyarım, rapalayı kullanmaktaki amaç ağırlık değil sadece yaprak yeme belli bir aksiyon kazandırmak için ,sağlıcakla kalın rastgele.
    Sağol Ali Kemal daha iyileri sizlere nasip olsun rastgele.
    Teşekkür ederim, rastgele.
    Teşekkürler,rastgele.
    Teşekkürler Sonay , rastgele.

14. toruga

toruga tolga

Favori Kamış:
    Safina X Spin 2.70m 10-35gr
    Favori Makine:
    Spro Hardliner
    En İyi Avı:
    aral 2.550gr
    Teşekkürler fotoyu bekliyorum. Zaman ayırmaya çalışıp Güzelyalı'ya geliyorum ama her seferinde eli boş dönmek biraz can sıkıcı oluyor.

15. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    tebrikler, lüfer çok yakışıklı gözüküyor kovada :)

havalar soğumadan güzel bir av gerçekleştirmişsiniz. Artık bundan sonrası soğuk havalara kısmet.