Merhaba arkadaşlar, Kıyıdan ve açık denizde, Mudanya ile Trilye tarafındaki balık durumu nasıl acaba. İyi akşamlar.
... Abi Merhaba Kiyidanmi Kayiklami Eğer Kayikla Dersen Izmarit Istavrit Kirlangiç Denk Geldiğinde Lüfer Trilye Taraflarinda Belirli Mevkilerde çok Gzel Iri Mezgit Yapiyor
Enes arkadaşım teşekkürler. Arnavutköy limanında teknem var. Bu yaz ve sonbahar mudanya boş bir akvaryum gibi. Acaba Trilye tarafına mı gideyim diye düşünüyorum.Ancak Trilye tarafını pek bilmiyorum (nerede ne çıkar) hangi mevki de iri mezgit yapıyor acaba. (Duyum mu, yoksa tutun mu ve ne zaman) Sevgiler.
..... abi duyum değil kendi gördklerim bldiklerimi paylaşıyorum 7-8 senedr kurşunlu trlye arası kayıkla ve kıyıdan avlanıyorum nerde ne var iyi bilirdim ama bu seneye kadar bu sene herşey acayip biz kayıkla boş dndüğümüzü ilk defa bu sene gördük en son geçen hafta çıkmıştık arnavutköy liman çıkışında kıyıya 20-25 mtre mesafede iri izmart vardı kesti trilyeye doğru gttik mezarlığın oralarda gzel mezgit aldık ama sürekli yer değiştrmek zorunda kaldık akşamüstüne doğruda gamporta doğru gttik ve kardes ve tavuk göğsne izmarit istavrt aldık ama ynede tadı tuzu yok balığın nezamn nerde yapcağı belli olmuyor kısmetse yrın çkıcaz blgi sevirim yne
trilyede güzel lüfer var uzun olta ile alabilirsiniz aynı zamanda sıra kayalarda da var biz bu gün ssıra kayalardan 3 tane kofi aldık melih arkadaşımla 2 tanesii de kaçırdık nasip deyilmiş.