herkese merhaba nasip olursa akşam mudanyaya gitmeyi düşünüyorum şu anda bursada hava bayağı rüzgarlı acaba orada nasıl bir hava var... bu havada balığa gitsek iş yapabilirmiyiz geçen hafta gittik çok rüzgarlıydı olta bile atamadık bugünde öyle olmasın avlanmayı kıyıdan yapacağız mudanyalı arkadaşlardan durumla ilgili bilgi bekliyorum herkese teşekkürler
Meteorolojinin verilerine göre rüzgar güney güneybatıdan hafif şiddette esecek. Ben de bugün veya yarın gitmeyi planlıyorum. Olta atmaya engel olacak bir rüzgar görünmüyor. Rastgele
mudanyada 8-9 sene önce baba kefaller alıyorduk... uzağa atıp sabrederek büyük kefaller alınabiliyordu... çapariyle sabah namazı zamanı 1 kasa istavrit tutmuşluğumuz da var, at-çek muhteşem bir gündü... ama onu bir daha yakalayamadık, sanırım sürü bize denk gelmişti... şimdiki durumunu bilmiyorum inşallah balık vardır...
mudanyada 7-8 sene önce avlanıyorduk, sabah namazına müteakip 1-1.5 saat kadar kıyıdan istavrit yaptığı oluyordu. at-çek zaten 1 saatte 3-4 arkadaş 1 kasa dolduruyorduk... sonrasında hamsi parçalayarak kefale atıyorduk. kefal her zaman oluyordu. özellikle ağır kurşun ile ileri atıp sabredebilirseniz büyük kefaller alma şansınız çok yüksek oluyordu... bilmiyorum şimdilerde durum nedir...
ilginiz için teşekkürler dün kurşunlu tarafına gittik hava çok güzeldi ama hiç balık alamadık sadece biz değil hiç kimse bir şey alamadı deniz havasıcyrr cyrr cyrr aldık geldik