Mudanya'dan Levrek - RESİMLER YÜKLENDİ... Herkese merhabalar, Yine bir av güncesinde güzel bir balık ve güzel geçen hafta sonunu raporlamak kısmet oldu. hihi Yer: Mudanya Hava durumu: Soğuk ama üşütmedi. Rüzgar şiddeti Poyraz 8-10 km Deniz durumu: 1-3 mt Dalgalı Katılımcılar: Ben ve komşum Ömer Kamış: 2,70 dandik bir kamış (az kaldı değiştirmeme ) Makina: ucuz yollu 40 lık Remixon (bunuda değiştimeye az kaldı ) Misina: Süper maxim 0,30 :thumb: Rapala: Yozuri crystal minnov 11 :thumb: Saat 3 gibi başlayan avımız da 20 dk geçmediki geçen hafta yakaladıma benzer güzel bir levrek kıyıya 3-5 mt mesafede misinaya asılmaya başladı. Daha 10 atış bile yapmadan yakışıklıyı (bu sefer sakin bir şekilde ) komşumla birlikte limana yanaştırdık mrsparkle Paşa 44 cm - 1,2 kg geldi. Güzelce karşıladık, nazikçe iğneleri çıkarttık dinlenmesi için bir kenara yatırdık :laughing: bu hafta erken çıkalım lüfer de alırız hevesiyle at çeke uzun bir süre devam ettik, hareket olmayınca ve karşımızdan esen rüzgar sebebi ile atışlarda zorlanmamızdan dolayı daha sığ farklı bir yer denemeye karar verdik, saatler 7 yi gösteriyordu ki, bir türlü 2. si gelmeyen levrek / veya lüferler, ağrıyan bileklerimiz, sırtımıza vuran yorgunluk ve günün ışıması sebebi ile avımızı sonlandırdık... Raporu Bursa daki arkadaşlarımızın, ağabeylerimizin haberi olması sebebi ile sabırsızlıkla paylaşmak istedim. Bilgisayarımda sorun olması sebebi ile 2 adet resmi daha sonra yükleyeceğim. Saygılar - sevgiler reeling Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
merhaba tebrikler. Yozuri crystal minnov 11 ne kadar uzağa atabiliyorsunuz yada kurşun kullanıyormusunuz?
Serhan dostum tebrikediyorum inşallah bir dahaki sefere paşalarıda çekersiniz bu arada bir 10 güne kadr Yalovaya taşınıyorum . inşallah bede spin ile levrek yakalama şansını yakalarım . yalovada durum nedir bir bilgin varmı . herşeyin gönlünce olması dileği ile . Rastgele
bursa dan da levrek çıkarmış yani peşinden koşunca gerçi nasip kısmet işi,,kimin oltasına neyin bineceği belli olmaz tebrik ederim güzel avınız için..
serhan bey kardeşim bravo,tebrik ederim.pazar 5.30 da mudanyada iskele yanında levreğe attım.tık yok.denemediğim sahte kalmadı ama maalesef.valla tebrik ediyorum.12.30 da pes ettim.bir hafta sonu sizinle balığa gitmek isterim.selamlar
Teşekkür ederim sizlerede nasip olması dileğiyle. Syg İnşallah en kısa zamanda tanışırsınız; tutmasıda yemesi de çok zevkli. syg merhaba, daha önce kıstırma kurşun kullandım ama rüzgar karşınızdan esmiyorsa kurşun kullanmaya gerek yok bence (tabiki avlağın derinliği de önemli) atışlarda çoğu zaman 20-30mt aralığına ulaşıyor. Teşekkür ederim, yalova hakkında hiç bir bilgim yok desem yeridir. Yalovaya yakın Armutlu var duyduğuma göre zaman zaman iyi av veriyormuş. Yinede yalova nın körfez kalmasından dolayı mudanyadan daha verimli olabileceğini düşünüyoru. syg Merhaba, ben cumartesi günü gittim, pazar günü oldukça kalabalık oluyor heryer, bence sessiz bir cumartesi sabahı daha uygun imkanınız olursa... syg Teşekkürler, sanırım bu sene marmara denizinin bir çok yeri verimli av veriyor. yasaklarr ve kısıtlamalar etkili oldu heralde ) TEşekkür ederim, sizin kadar bu levrek konusunda tecrübeli değilim, ama 1,5 senedir inatla peşinden koşuyorum, istavrit, sardalye, izmarit , levrek, lüfer demeden umarım balık popülasyonu artarak devam ederde sizin tecrübelerinize ulaşmak nasip olur... syg Merhaba, teşekkürler öncelikle, bende ne oldu bilmiyorum ama soldan soldan bir ışık geldi :laughing: 2 haftadır elim boş dönmüyorum, umarım böyle devam eder. Bi bursa organizasyonu şart oldu zaten. selamlar
tebrik ederim arkadaşım. valla bravo bende pazar günü bileklerim ağardı at çek yapmaktan ama tek bir vuruş bile alamadan döndüm.
Teşekkür ederim, inşallah daha iyileri sizlere nasip olur... Burda yazılanları okuyan Bi büyüğümüz bizi toplasında beraber bir organizasyon yapalım
Teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun Mert; bir çok insan inanmıyor olabilir ama Mudanya bence cennet şimdiden bol şans ve rastgele :thumb: Teşekkürler, daha iyileri sizlerin olsun Amiiinnnn, cümlemizin rastgele