Meraba arkadaşlar bu sene Muğla Üni. kazandığım için muğlaya yerleştim.Akyaka diye bi sahil beldesi varmış balık tutumak için çok ideal diyorlar acaba bilginiz varmı?Bu mevsimde akyakada ne tutulur hangi yemler kullanılır?Tecrübeli abilerimden yardım bekliyorum saygıar...
akyaka da 2015 yılına kadar her türlü balık avcılığı yasak kardeşim. 470 tl cezası var. bence denemesen daha ii olur derim... haydi rastgele...
Akyaka sahilinde av yasagi olan bolgeler oldugunu biliyorum. Detaylara forumda anahtar kelime ile arama yaparak ulasabilirsiniz. Ozellikle de gecmiste oralarda yaptigi bircok avi raporlamis olan Turgay (modena) arkadasimizin verdigi bilgiler faydali olacaktir.
bende Muğla da öğrenciyim bende zaman zaman balığa çıkarım. avlak için güzel yerler var.Akyaka'nın heryerinde yasak yok kordinatlarından inceledim maden iskelesinden sonrası(batısı) sportif balıkçılığa serbest cezasıda 470 değil 708 tl.ben her ne kadar yasağa uymak için çalışsam da dün gördüğüm kadarıyla onlarca avcı avlanıyordu
demekki cezayı tınlayan yok anlaşılan.. eee tabi ceza sadece prosüdür gereği olunca işte böyle oluyor. ama yinede tedbiri elden bırakmamakta fayda var diye düşünüyorum ve sonradan şimdi nereden bulacam ben bu parayı zaten öğrenciyiz demektense en iisi kurallara uymaktır...... hem cep için hem gelecek için.. saygılarımla..
Akyakanın yukarısında üst kısımda bi av market zaten orada tek.atm lere yakın bi yerde inip sorarsan gösterirler,Akyakalı otobüsçüler de bilebilirler şok mağazasının yakın da
aynen öyle hocam cezayı dinleyen yok keşke uysalar.biz yine yasal olan sınırlar da avlanıyoruz.sırf bi gün adım sayacıma baktım 12000 civarı adım atmışım akbüke yaklaştım yürüyerek akyaka bitiş tabelası baya geride kaldı.dönüşte bi okadar ogün 17 km kadar yol yapmıştım ayaklarımla
Arkadaş ben link atamıyorum benim konulardan araştırırsan yazın orada yaşadıklarımı yazmıştım......Akyakanın piri Akyakada av yasaklanmadan önce MODENA Üstadımızdı bilgileri çok faydalı olur...Açıkça Akyakada güzel Kefal ve Sarpa var ama Çınar plajına kadar av yasak....Lagoslar ve Melanurlar var ama yavrular.....Avın serbest oldugu yerde dip kayalık takımlar takılıyor.....Ama kimsenin tınladıgı yok........