muğla akyakadan kofana...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. modena

modena

herkese merhaba...mutlu hafta sonları ve iyi avlar...

bu yakışıklıyı bir arkadaşım geçen gece akyaka azmak önünde yakaladı...hemen ardındanda bir levrek almışlar...ama levrek resmi çok olduğu için bu yakışıklı ile poz verdim...çok güzel değil mi...?

2. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    oo süper :)tebrikler

3. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    poz vermenizede değmiş doğrusu gayet'te yakışıkmlıymış :) tebrikler.

4. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    off maşallah çok güzel balık. inşallah bize de böyle balıklar yakalamak nasip olur ..

5. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Tebrikler turgay çok güzel kofana, güzel büyümüş maşallah. Balıkalım bu gece neler çıkacak sizin oralardan kofanaların devamı dileğiyle

Son düzenleme: 6 Mart 2010
  6. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    Gözünü sevdiğim ege denizi ne varsa sende var yine...Arkadaşlar içim kıpır kıpır oldu fotoğrafı görünce.Tebrikler...

7. 56562

56562 xxx xxxxx

Çok güzel balık, tebrikler. Ne şekilde tuttuğunuzuda yazabilirseniz seviniriz.

8. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Gerçekten şahaneymiş,arkadaşınızı tebrik ederim doğrusu,avın öyküsünü de çok merak ettim şimdi ama sanırım okumak kısmet olamayacak.Azmak ve akarsuların denize döküldüğü yerler gerçekten mevsiminde güzel av veriyor bunu denemem lazım:)

9. fish founder

fish founder Özgür

işte ben buna kıyıdan çok başarılı bir av derim,

bu güzel avın hikayesi ve kullanılan ekipmanlar aynı avı hedefleyen arkadaşlarımıza çok yardımcı olacaktır.

ayrıca senden de güzel bir levrek raporu asmanı sabırsızlıkla bekliyorum,

rastgele turgay

10. modena

modena

herkese arkadaşım adına teşekkür ederim...evet avlak alanımız çok güzel...gökova körfezinin her yeri ayrı bir macera akya lahos sinarit trança orfoz orkinoz ve daha neler neler...

yakalanan kofana ve levrek akyaka balıkçı barınağının denizle buluştuğu uçta yakalandı...avlanma şekli at-çek...işin en güzel yönü ise popper yani su üstü yemle yakalanan belki de ilk balıklar...çünkü bölgemde ki kıyı balıkçılarının bir çoğunun avlanma şeklini biliyorum...spinciler levrek için ya ragot roglue yada çeşitli markalara ait floting veya suspend yani askıda kalan modeller kullanıyor...

bir adetde levrek vardı...bu da aynı yöntemle yakalandı...

unutmadan şunu da söylemek isterim...daha önceleri balıkçı büyüklerimizden buralarda kofana olduğunu hep duyardık...ama yakalayan pek olmazdı...genellikle hedef balık levrek ve turna olduğu için buna göre takımlarla avlanılıyor...tabi ki levrek sahtesine kofana saldırınca olan tek şey gözünüz gibi baktığınız evde karşınıza alıp saatlerce tatlı balık hayallerini kurduğunuz sahte yeminizin ardından yaşlı gözlerle el sallamak ve kofanaya karşı şiddetli bir sitem dile getirmek...

yani uzun lafın kısası bu balık büyük şans oldu...

ha bu arada çok lezzetli idi...afiyetle yedik...yanında da aslan sütü ve salata ile çok güzel oldu...

e ne diyeyim darısı cümle forumun başına...:)

Son düzenleme: 7 Mart 2010
  11. blue ocean

blue ocean Halil

Favori Kamış:
    cobra420 sorf/cornoran black star 2.70
    Favori Makine:
    daiwa bg30/catana 30
    En İyi Avı:
    3 kg .balon
    Tebrikler Turgay güzel balık yakalamışsın.Geçen sene bende akyakada at çek yaptım hiç şansım yoktu busene tekrar geliyorum bakalım belki şans banada güler.

12. modena

modena

abi ben yakalamadım...arkadaşım tuttu...keşke ben de yakalayabilsen...dün gece yarısından beri canım çıktı...sadece iki kere misina kopardım...ama ne kaçırdım bilmiyorum...bu arada bu sene balık bol abi merak etme en kötü ihtimal turna alırsın rahat ol...

13. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Tebrikler,çok güzel bir balık,afiyet olsun.
    Rasgele,

14. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Tebrikler dostlar.Yine burnumda tüttürdünüz oraları.Hele o azmak başındaki GÜLBEYAZ teknesinin güvertesinde yenen balığın tadı damağımda hala.Bir ay içinde oradayım inşallah.Herkeze rastgelsin.

Selamlarımla.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.