Herkese merhaba, 26 yıllık Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim.Muğla Dalaman'da oturuyorum; ama Yine Muğla'nın şirin bir ilçesi Köyceğiz'de bir lisede çalışıyorum. Okulumuzda genellikle 15 günde bir cumartesi günleri Dalyan'dan tekneyle açılıp balığa gittiğimiz bir arkadaş grubumuz var. ( Hava uygun olursa 1 Mayıs Salı günü de çıkmayı düşünüyoruz. ) Geçen cumartesi, oltalarımıza peş peşe takılan trakonya ( bu yörede daha çok draganya-dragana adıyla bilinen balık ) hakkında araştırma yaparken bu foruma rastladım. Forumu epeyce inceledikten sonra üye olup aktif olarak aranızda yer almaya karar verdim. Herkse bol balıklı avlar diliyorum, görüşmek üzere....
Erdal hocam hoş geldiniz; keyifli paylaşımlae dilerim. Dalaman, balık avı konusunda biraz zayıf olsa da, çevre yerleşim yerleri oldukca verimlidir. Kısmetli ve zevkli avlarınız olsun.
Tevfik Bey, mesaj ve iyi dilekleriniz için teşekkürler. Dalaman ve yakın çevresinde pek balık avlamadım. Ancak açıktan güzel balık avladıklarını söyleyenlere rastladım Çoğunluğu çalıştığım lisede olan arkadaş grubumuzla Dalyan'dan tekneyle açılıp avlanmaya çalışıyoruz. Bu aralar öğleden sonraki kuvvetli dalga nedeniyle maalesef pek uzun süreli kalamadık. Umarım bundan sonraki avlarımızda hava daha sakin olur. Görüşmek üzere, saygılar,
Hoşgeldiniz Sayın Hocam. Sizi burada görmek beni mutlu etmiştir. Amatör balık avcılığı hobinizde de, en az ortak paydamız olan diğer hobimizdeki kadar başarılı olacağınıza inancım tamdır. Gönlünüzdekiler rastgelsin inşallah...
Çok teşekkür ederim Aykut... Ben de seninle burada karşılaşmaktan mutluyum.. Dün gönderdiğin Öm ye cevap yazdım; ama sanırım yeni üye olduğum için henüz Öm gönderemiyorum. Görüşmek üzere............
Doğrudur Hocam, sanırım 10 mesaj limiti vardı Öm için, bende unuttum onu. En kısa zamanda mercan başta olmak üzere av raporlarınızı bekliyoruz. :thumb: Saygılar...