Muğla Gökova arkadaşlar !!!

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında kdr2088 tarafından paylaşıldı.

1. kdr2088

kdr2088 Kadir

Merhaba arkadaşlar...
    Muğla gökova ya gitmeyi düşünüyoruz 2 arkadaş. Fakat hem yasaklar hemde içinde bulunduğumuz tarihte nerede ne avlayabiliriz bilmiyoruz. Hatta muğla lı bir ustamız, abimiz, arkadaşımız bize katılırsa çok minnettar oluruz. Saygılar...

2. iasoslubalıkçı

iasoslubalıkçı mehmet yiğit

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40 10-40
    Favori Makine:
    daiwa
    En İyi Avı:
    çipura 3.850, sırtıkara 6.500, kefal 6,300 v.b.
    selam Kadir bey. şu an Gökova tarafında at-çek yapacaksanız levrek yakalamanız zor ihtimal ama at-çek ile lahos(grida) baraküda, torik alma şansınız var. kalamar yakalamak isterseniz onuda yakalama şansınız var. yemli avlanacaksanız çınar plajının ilerilerinde çipura, nadiren mercan, karagöz denk getirebilirsiniz. lahosta çıkıyor ama genelde limit altıdır onun için suya iade edilmelidirler. sahilden maden iskelesine kadar olan bölge avlanmaya yasaklı alandır bunuda dikkate alınız. yemlide çipura ve at-çek ile torik ve baraküda için çınar plajının ilerisindeki yat çekek ve bakım yerinin orayı önerebilirim. en büyük trofem oğlum olduğundan beri bende gidemiyorum yoksa size eşlik etmeyi çok isterdim. şimdiden rastgele. Allah'a emanet olun.

3. antares

antares ahmet

En İyi Avı:
    lepistes
    oltacılara yasak kalkmadı mı orda ?
    mendireğin ucunu deneyin derim atçek için.
    Ama Mehmet Beyin söylediği gibi mevsim itibari ile durum nedir bilemiyorum.

4. kdr2088

kdr2088 Kadir

teşekkür ederim mehmet/ahmet abi. Bize katılabilecek bi abimis olursa süper olucak...