Değerli arkadaşlar abiler kardeşler. . Muğla tarafına olan organizasyonlarınızı bu başlık altında takip edersiniz diye umuyorum ve bu konuyu açıyorum. Dışardan yapılacak olan organizasyonlara her türlü yardımcı olmaya çalışırım. Muğla hangi yöre olursa farketmez. Muglada oldugum için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Birlikte avlarda düzenleriz umarım. Saygıdeğer yetkililer üst konu yapabilirseniz memnuniyet duyarım. Şimdiden avlarınızı zevk dolu geçirmenizi dilerim. .
İsmail kardeşim merhaba, Gökova ya gelmek istiyoruz. Pek te anlamıyoruz hobimizden açıkcası Sizin gibi tecrübeli bi arkadaşla ava çıkmak bize çok faydalı olacaktır. Hemde avlanılacak yer ve yasaklar hakkında bize net bilgiler de verebilirsiniz.
Buyrun beklerim tabi ki. Ama gökova da balık çıkmıyor bu aralar. Belki önümüzdeki günlerde yapabilir malum balık yumurtadan dönmeye başladı yavaş yavaş. Isterseniz tekne organizasyonu da düzenleyebiliriz uygun katılım olursa. .
Tekne fiyatları 250 ile 450 arası değişiyor teknenin boyutuna göre. Gökovada pek balık çıkmıyor gerçeği bende bayadir gidemiyorum son durum ne bilmiyorum yani. Yine de gidebiliriz ama. Maksat hoş vakit geçirmek muğlada bulunan arkadaşlarada haber ederim gelen olursa gideriz uygun bir zamanda.
Tekne işine sıcak bakmıyorum. Balığın en sevdiğim yönü maliyetsiz olması. Kıyıdan avlanmayı tercih ederim. Eğer avlakların durumu hakkında bilgi verebilirsen kardeşim şu tarihte gel dersen geliriz.
burda yem durumu merkezde cuma cumartesi kesin olarak bulunuyor ama önceden ayırtmak gerekiyor çünkü kalmayabiliyor. yem olarak mamun teke mevcut merkezde. sardalyede bulunabilir. Gökova da hafta sonu cumartesi pazar olarak biliyorum ama kesin değil. Taze yem bu günlerde bulunabiliyor. Siz ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuz. Ona göre belirleriz bir gün eğer bana da uygun olursa gideriz balığa bi şansımızı deneriz. Ayrıca maliyetsiz olması demişsin ama bu işe girdiysen belki şu an maliyetsiz diye düşünebilirsin ama tam tersi Çünkü yarın bir gün takımların yetmeyecek yeni takımlar yeni sahteler derken baya bi masrafa gireceksin şimdiden söyleyeyim.
Tabi ki de yapılır. Ben mesela Levrek falan alıyorum arada bir. Silikonlar falan iş yapıyor. Tabi ki Her şey yeri ve zamanında
Teke ve mamun kullanıyoruz. Çipura mercan lapa gopez falan çıkıyor. Tek kişi gelirseniz kıyıdan ama eğer organizasyon vaktine denk gelirse yeterli sayı oluyor zaten tekne için. Bakalım bu gece 4 te gidiyoruz. Rapor yazarım ne olup ne bittiğini. .
Muhteşem bir av geçirdik yorgunluktan ölüyorum şu an ama en kısa zamanda rapor hazırlamaya çalışacağım gerçekten harikaydı tabi biraz kızarmak dışında
Muhteşem bir av geçirdik yorgunluktan ölüyorum şu an ama en kısa zamanda rapor hazırlamaya çalışacağım gerçekten harikaydı tabi biraz kızarmak dışında
Ağzımıza bi kaşık balı çaldın gittin... hadi bakalım. ne tuttun, nerde tuttun, ne yem kullandın, misina, iğne sistemin ne 5 N 1 K bizimoğlan
arkadaşlar ben deniz naçizane fethiyede yaşıyorum. Bildiğim kadarıyla gökovanın heryerinde ava izin yok diye biliyorum.
Tutulan balık çipura. Misina Angel Kiss 0.26(test etmek için kullanmıştım çok ama çok memnun kaldım av bayisinde çalışan arkadaş bile hayret etti 3 er 3er çipuraları çekince valla hiç tahmin etmiyordum bu incelikte mısınanın dayanacağını falan dediler) ip misina kullanırsanız daha iyi verim alınıyor vuruşları hemen hissedebiliyorsunuz. Derinlik 40-50 metre çünkü ve normal misinada esneme oluyor çok az hissediliyor vuruşlar. Hassas kamış kullanmak gerekiyor. Bu yüzden spin takımını kullandım iğne mustad496 2/0 ve 4 numara. Mustad 1251C numarası aklımda değil yem olarak iğne büyüklüğüne göre mamun ama yengeçte de iyi verim oluyor. Av sahası bodrum güvercinlik. Bunları raporda yazmayı düşünüyordum ama sorduğun için cevaplama gereği duydum
yapmayın etmeyin. Şuan çipuranın süt dökme(yumurta dölleme) zamanı. Yani hayvan cansız ve zayıf eti lezzetli değil. Evet çatır çatır çekersiniz, hayvan aç güçsüz kaldığı için saldırıyor ama tadsız tuzsuz susuz bir balık çekersizin. İzin verin balıkcağız biraz gereğini yapsın işini görsün yaaaaa )) Yaz sonu çatır çatır yağlı tatlı sulu balığı çekersiniz üstadlar. Salih adasına ve kılıçdaki arkadaşlara selam eylerim )))
Merhaba, Biz 2 kişi 1-5 mayıs arası o tarafta balık ağırlıklı bir tatil düşünüyoruz. Uygun düşerse beraber de gideriz. Tekne kiralayabilirsek de çok iyi olur.