Muğla MAZI Köyü için yardım

Konu, 'Bölgeler' kısmında ilker_a tarafından paylaşıldı.

  1. ilker_a

    ilker_a İlker

    Yaş:
    39
    Mesajlar:
    63
    Selamlar 1 ay önce Gökçe Adaya yapacağımız tatil sağlık sıkıntıları nedeni ile iptal oldu. Bu sefer Muğla tarafına kesin gidiyoruz :)

    İstanbul için gerekli bilgilere sahip olsam da ilk defa İstanbul dışında avlanacağım için bilgi birikimim yok denecek kadar az. Çupra olduğunu biliyorum kalacağım yerde ve kayalık mekanlar ise çok fazla. Misinamın özellikleri, yem olarak ne kullanacağımı bilmiyorum. Geçen hafta oltamı da kırdım yeni bir de surf kamış almam lazım onun için de önerilerinizi alabilirim ( İstanbul da kullanılacak bir kamış olmalı atarı bakımından).

    Şimdiden teşekkürler inşallah güzel av raporları ile dönerim.

    Herkese rastgele..
     
  2. ilker_a

    ilker_a İlker

    Yaş:
    39
    Mesajlar:
    63
    son 2 günüm yarın artık gidip karaköyden takım temin edicem. kıyıdan avlanacağım için surf kamış değil de ucuz bir kamış mı alsam diyorum. Yardım edebilecek biri varsa çok sevineceğim.
     
  3. sansarnemrut

    sansarnemrut kaan

    Yaş:
    36
    Mesajlar:
    171
    Şehir:
    muğla
    En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Muğlada mazı köyü hangi ilçede ki?
     
  4. ilker_a

    ilker_a İlker

    Yaş:
    39
    Mesajlar:
    63
    MUĞLA- Gökova Körfezi kıyısındaki Mazı olarak geçiyor