Kullanılan kamış: 6 metre göl kamışı Kullanılan yem: Ekmek Avnalılan bölge: Bende kalsın. Sevgili abilerim kardeşlerim.Dün öğlen saat 13:00 civarı Şahin abi aradı.Çay içmeye geliyoruz diye.Buyurun demliyorum dedim ve inşaallah getiren şoför balıkçı abimdir dedim ve aynen öyle çıktı.Gece balığa gideceğim gelirmisin ? diyince Gelmemmi abi dedim ve heyecan hemen sardı.Mesai saatinin bitimini iple çekmeye başladım.İş çıkışı beni aldılar ve meraya doğru yola koyulduk.Saat 18:30 gibi meraya varmıştık.Hemen oltalarımızı suyla buluşturduk.İlk defa o meraya ava gittiğim için çok heyecanlıydım ve güzel balıkların çıktığını söylemişti şoför abim.Saat 01:30 a kadar sadece 1 adet 20 cm civarı bi sazan vurdu şoför abimin oltasına.Hemen yerine iade ettikten sonra ava devam ettik ama tık yok.Sabaha karşı domuzlarda ziyaretimize gelince haliyle uzaklaştırmak için biraz gürültü yaptık.Domuzları gönderdikten sonra çayımızı demledik,içtik.bişeyler atıştırdık ama halaa tık yok cyrr idk .Saat 03:30 civarı bi yakışıklı ziyaretimize teşrif ettiler.Sepetimize gönderdik ve herhalde bundan sonra balık çalışacak diye umutla ava devam ettim ama maalesef balık çalışmıyordu.Oltaları ve malzemeleri olduğu gibi bıraktık ve arabaya istirahate çekildik.Saati 05:45'e kurdum ve biraz kestirdik.Uyku ağır bastı tabi.Oltaların yanına tekrar varmamız 06:30'u buldu.Şoför abi ben oltaların başına gidiyorum dediğimde ''sen git biraz sonra gelirim'' cevabı alınca hemen olta atmaya başladım.Kısa bi süre sonra şamandırayı göremedim.Meğer balık oltayı elimizden alıp gidecek haberim yok bi tasma hoooooppppp gel bakalım.Tam kıyıya çıkaracakken maalesef kaçırdım.10 dakika sonra şoför abim geldi.Ne yaptın vuruyormu sorusuna şimdi bi tane kaçırdım dedim.Hemen çalışmalara başladık ve saat 08:10'a kadar 3 balık daha aldık.En son toplanırken de küçük bi kasna oltamıza misafir oldu.Fotosunu çektikten sonra aynen suya iade ettik ve dönüş yoluna geçtik.Herkese bol balıklı günler dilerim.RASTGELE...
Çok güzel bir rapor olmuş domuzlar falan renk katmışlar avlak göl mü yoksa akarsu falanmı çok hoşuma gitti ağaçların içinde tam benlik yer balıklarda çok güzel tebrik ederim
Teşekkür ederim Atilla kardeşim.Avlandığımız yer akarsu.Bende ilk defa gittim ve çok beğendim.Rastgelsin.
Teşekkürler KorkutAta bey.Gerçekten enteresan bi yer.Yakından görseniz burda balık ne arar dersiniz.Bi akarsu da avlandık.Rastgele...