Merhaba ben bu yaz marmaris turunç otele gitmeye düşünüyorum Ağustos 11 gibi ne balik çikar bilenlerin var mi ve orda yem tedarik edecegim bir yer var mi
Valla Turunçu askerden biliyorum deniz çok güzel dağdan aşşağı iniyorsun eğer nasip olursa gezmeye gideceğim birde hiç balık tutan görmemiştim orada gittiğimde de . Yanlız marmariste limandaki tekneden denize ekmek atıyorlardı dev balıklar vardı ekmeği kapmak için birbirlerinin üstüne çıkıyorlardı ))
teşekurler önerdigin tekne kiraliyan varsa özel mesajdan numarasini atar misin birde kıyıdan durumu nedir yani kıyıdan yemle alabilir miyiz
Ben suan turunçtayım.sahile bakmaya gittiğimde sadece gümüş ve kefal gördüm.balıga gidersem güncel bilgi aktarırım
dün arkadaşimla konuştum eger balik ve yüzmek istiyosan adrasan git dedi ama pek emin degilim şunlari ögrenmek istiyorum adrasan sahili ve denizi güzel mi tekne kiralaniyor mu kıyıdan durumu nedir yani kıyıdan çikiyor mu
Adrasan hk. Merhaba, geçen yaz Adrasanda idim. Yaz aylarında kıyıdan balık tutmak biraz zor. Ancak gözlükle yüzünce inanılmaz balıklar görüyorsun.(sinarit, barracuda hatta kalamar) Oğlumla ilginç bir deneme yapıp bir akya palazı tutmuştuk. Kıyıdan deniz bisikleti kiraladık ve spin kamış ile biraz açılıp insanları yüzmediği bir alanda rapalayı suya bırakıp pedal cevirip misina sonuna kadar açılana kadar devam edip, sonra sarıyorduk. 3 ya da 4. denemede yaklaşık 750 gr bir akya palazı aldık. kıyadan sabah erken ya da akşam 1-2 denememiz oldu ancak bir şey alamadık. Fakat güzel tekne turları var gezi amaçlı bunlarda hareket halinde iken olta atmana izin verenler var. Böyle bir tekne turunda da yaklaşık 1 kg'lik 2 adet palamut aldım. Bir de sadece balık tutmak için tekne turları var. Sabah 5 gibi kıyıdan sizi alıyorlar ve 4-5 saat gezdiriyorlar. takımlar onlardan sadece jig yemini sizden istiyorlar. Böyle bir tura katılan 2 kişi 20 kadar palamu ve 2-3 torikle dönmüştü. İyi tatiller.
Turunç hakkında pek bilgim yok lakin jig olayı adrasanda fazlasıyla mevcut atilla bal yazarsan google'a bir çok iştah acıcı video görebilirsin birde adrasan balık avı yazarak aratmanı öneririm adrasanbalık ve deepfishing adlı siteleri araştırmanı öneririm.
Ayrıca adrasanda menderes yahşi profesyonel balık avı turları düzenlemekte forumda bulunmaktaysalar affola ben şahsen balık avı için adrasandan daha ileri bir yer görmedim henüz umarım güzel ülkemizin her yanı bu şekilde turlarla çişitlenip şenlenir.