Merhaba yazlığımızda kamera bilgisayar ve ev telefonu vb gibi teknolojik aletler olmadığı için 2 ay önce yaptığım hayatımın avını size anlatmaktan gurur duyuyorum . Av saati ,mekanı ve hava durumu : 05.30-06.30 , Eski Foça sahili küçük deniz devlet hastanesi önü .. hava durgun deniz dümdüz ve cam gibi .. enfes .. Sahte: 6.5 cm beyaz çok az lila renkli kafası .. Makina .Shimano hyperloop4000 fb Kamış : roder spin .. Misina: Alba star queen 0.25 mükemmel bir misina .. Sabah balığa çıkmak üzere başka bir foçalı iyi balıkçı bir arkadaşımla at-çek yapmak üzere anlaştık .bahsettiğim arkadaşım 3-4 kiloluk sinarit yakalayabilen sırtı yapıp günde 15 adet levrek yakalıyabilen klasik foçalı bir genç .. Gittik direk meraya hava karanlık takip oluyor fakat balık bizi gördüğü için atlamıyor .. Bende geri çekilirsem ipe taktırıcağım oltayı saat 05.53 attım oltayı tam gümüş sürüsünün içine önce combalak diye bir ses oldu ve balık(gümüş) atladı .. ardında sahte yi çekmeye başladım dedim bu levrek beni takip etmiyor tam kıyıya 2 metre kala geriçekilmiştim tekneninaltından benim paşam çıktı aldı olta ve 1 metre ilerledi bende hiç üşünmeden soğukkanlılıkla kamışı sola astım ve balık kalamayı 5 metre kadar götürdü misina güvendim ve balığı çekmeye çalıştım ama olmadı tekne tarafındn uzaklaştırıp balıkla oynadım kalama verdim balık gitti 15 metre öteye sonra balık oltadan gitti sandım bir baktım bizim paşa geliyor.. hemen arkadaşım kepçeyi aldı eline .. bekliyor .ve o an aldı balığı ve ben bittim İLK LEVREĞİM TAM 51 CM FALAN KUYRUĞUN UCUNA KADAR mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle Aldım telefonumu elime hemen Kadir abinin balık omza pozunu verdim arkadaş telefonl çekti sonra denize girdik arkadaşla tabi benim telefonum cebimde kalmış herşey gitti ya boyunca yakaladığım gopezler çipura ,sargoz ve en üzüldüğüm levreğimin pozu hepsi gitti .. banghead banghead banghead Ama allahtan balığı yaptıktan sonra babamın aklına poz çekmek geldi pişmiş halini çektim
Sende geleceğin büyük ustası izleri görüyorum Emreciğim.İnşaallah,tüm yaşamın başarılı geçer.MAŞALLAH....
sadece yazmadım resimlide paylaştım sadece biraz geç oldu çünkü telefonum denize düşmüştü .(okan abi) Teşekkürler ***.(mehmet abi )