Arkadaşlar Merhaba, Sizlere Münih'den yazıyorum, ve inşallah sizlerle, arkadaşım Uğur Can (uccrow) ile avlayacağım av fotolarını paylaşabileceğiz. Bu sene ava başlayabildiğimiz için Uğur birkaç fotoğraf göndermişti siteye. Umarım semirmiş Alman Turnaları çeker, ve sizlerle paylaşabiliriz. Herkese keyifli avlar .... Doğayı korumaya ve kollamaya devam...
herkese teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum, valla aile gibi ne güzel... birkaç haftadır sürekli siteyi izliyorum, sağolsun dostum ve iş arkadaşım Uğur sayesinde bende sizlere katıldım. sitenin yalnızca av, balıkçılık ve paylaşım haricinde doğayı sadece anlık, günlük zevkleri için kullananların değil, doğanın korunması, kollanması ve ülkemizin geleceği içinde düşünen insanlardan oluştuğunu görmek çok mutlu ediyor beni.. sizlerinde vurguladığı gibi kendimizi bilinçli insanlar olarak görmemiz ve hareket etmemiz, ülkemizi ve doğamızı korumamıza yetmiyor. nekadar çocuk genç veya yetişkini bu konularda uyarır ve bilinçlendirirsek o zaman başarılı oluruz millet olarak.. bu noktalarda üzerimize düşen herşeyi yapmamız gerektiğine inanıyorum. hepinize güzl mesajlarınız için tekrar teşekkür ediyorum..