Münih'in göbeginde turna!

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında uccrow tarafından paylaşıldı.

1. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Münih'in ortasindan gecen bir nehir var, adi da Isar..Oldukca bakimli bir nehir, sulari oldukca temiz ve her türlü balik var ama özellikle alabaliklari meshur.. Herneyse.. O gün esim Sonja ile beraber Isar yakinlarinda yürürken nehrin olusturdugu eski bir su birikintisinde kocaman aynali sazanlari gördüm.. Biraz daha yola devam ettikten sonra Sonja'ya ne kocaman baliklar dedigimde Sonja görmedigini söyledi.. Ben de ona göstereyim diye geri döndüm... Iste o an mucize oldu :) Bir aydir tüm göllerde Deniz'le arayip da bulamadigimiz saygideger turna hazretleri kocaman bir silüet halinde suyun altindan yükselip bir timsah gibi gözlerini sazanlarin yanindan suyun üstüne cikardi.. Sans eseri kameram da yanimdaydi ve o ani görüntüleyebildim :) Sazanlarin dev boyutlarda oldugunu düsünürsek beyefendinin endami ortaya cikacaktir :)
    Bu da böyle bir hikaye iste, tutamadik ama fotografini cektik :)

2. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    balıkda güzel kameranda güzel renklere baksana muhteşem ellerine sağlık arkadaşım

3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Valla doğru demiş Ali abim fotoğraf çok güzel hemde turnayla sazan aynı karede canlı olarak yüzerken güzel yakalanmış tebrikler.

4. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    eger bir yasak yoksa bir dahaki sefere yakalarsin onlarin:)keske burda da oyle balik olsada tutsak burasi sazan acisindan cok kisir kalmis...paylasim icin tesekkurler..

5. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    Çok güzel bi kare yakalamışsın paylaştığın için teşekürler:)

6. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    gerçekten süper resim ,ülkemizdede böyle temiz sular kalır inşallah

7. solakali79

solakali79

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan 2KG
    foto gerçekten çok güzel eline sağlık.

8. Ali26

Ali26

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg Yayın 3,5 kg Turna 3 kg
    güzel foto için tebrikler, bu güzel görüntüyü bizlerle paylaşman ayrı bir güzellik,tebrik ederim

9. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerinize sağlık çok güzel yakalamışssınız :)

10. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm

Dogruyu söylemek gerekirse ben ümitsiz degilim .. Cok degil daha 20 sene önce buradaki sulardan da sadece camur ve asit akiyormus.. Ama adamlar bakmislar kendi yasama ortamlari elden gidiyor, koymuslar sert kurallari ve uygulamalari ve sonuclari ortada.. Arkadaslar birakin fabrika artiklarini ya da kanalizasyonlari aritmadan suya birakmayi burada belirtilen yerler disinda araba bile yikamak yasak..nedeni bir damla yag 600 kilo icme suyunu bozuyor diye.. Biz de ise gölün, nehrin yanina ceken yikar arabasini gerisin düsünmez.. Ama eminim böyle bilincli platformlar sayesinde bir gün biz de akillanacagiz..Bizlere cok is düsüyor, darisi cocuklarimizin basina..

11. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    İnşallah bizde dibe vurmadan bu düzene bu duyarlılığa sahip oluruz. Bu arada sazanlar gözünü korkutmuş turnacıgın.Gariban korkulu gözlerle bakıyo sazanlara :)

12. 3182

3182

Koca terkos gölünü ağ lar ile donatanlar bu nehri keşfetseler önce ağ atarlar
    ardından balık otu, kireç, tüpgaz , elektirik, nehrin yatağını değiştirme , dinamit vs.vs. balığı kurutana kadar mücadele ederler.

13. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Uğur bey arayıpta bulamadığım bir bilgiyi paylaştınız benimle. Benim eşimin ailesi Münihte ve birgün kısmet olursa burayı bende ziyaret etmek istiyorum. Tabi koca bir bavul dolusu balık malzemesi ile..:)

14. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Selamlar;
    Üyeliğimi daha dün başlattım o yüzden site yazışmaları hakkında pek bilgili değilim.
    Sanırım ilk uyarı imza ayarlarım için gelecek, fakat dediğim gibi bilgili değilim. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
    Birkaç sorum olacak eğer yanıt verirseniz memnun olurum.
    İlk sorum Sazlıbosna hakkında. malum 1 nisan tarihinde turna sezonu açıldı.Bu tarihten sonra Sazlıbosnaya 3 haftasonu gittim. İlk iki seferde hava kapalı ve biraz yağışlıydı. 3. ve son seferimde ise yağış yoktu ama yine kapalıydı. bu 3 seferdede turna almayı başaramadık, bırakın turna almayı alan başka bir grubada rastlamadım veya bana denk gelmedi.
    Sorum şu; Sazlıbosnadan turna alan arkadaşlar var mı? Eğer varsa tarih belirtmelerinde bir sakınca var mı?
    Bu soruma yanıt aldıktan sonra birkaç sorum daha olacak. Umarım burada av bilgilerinizi paylaşabilirim, nacizane kendi bilgilerimide size aktarabilirim, paylaşımlarınızı bekliyorum.
    Sağlıcakla, eyvallah...

15. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Rifat Bey,
    Her zaman bekleriz. Turist vizesiyle geldiginizde 3 aylik balik avlama karti alabiliyorsunuz :) Gelmeden önce haber verirseniz iletisim bilgilerimi size iletebilirim.

Selamlar..

16. MehmetSait

MehmetSait Mehmet Sait Tekin

Favori Kamış:
    Dip oltası
    Okadarda büyütmeyin arkadaşlar Bizim ANKARA nın ortasından geçen ankara çayımızla bol ölçüşemez.Bu çayda olan balıkları size bir söylesem bidaha balık falan yemezsiniz.Şaka bitarafa adamların temizliğini kıskanıyorum valla.sağlıcakla kalın:D