Münih tam ortasindan bir nehir akar ..Adi da Isar. Isar'in en önemli özelligi ise büyük bir sehrin ortasindan akip da tertemiz kalan ender bir nehir olmasi. Bu nehir de sadece temiz sularda yasayabilen alabaliklardan avlayabilirsiniz.(hos günlük kart almak hic kolay degil ve korkunc pahali) Bol bol sazan ve turna da var. Bu hafta sonu elimde kamera Isar boyunda dolasirken asagidaki arkadaslarimizla karsilastim Bazen oltasiz da balik yakalayabilmenin keyfine vardim Rahat 3-4 kg civarinda olduklarini tahmin ediyorum. Resimleri sizlerle de paylasmak istedim. Darisi bizim sehir icinden akan nehirlerimize. Inaniyorum bu bilince bir gün biz de kavusup derelerimizin, nehirlerimizin, dogamizin kiymetini bilecegiz!
Sadece resimlemekde bir avcilik cesididir münichin icinden gecen bu nehirin ismini almis birde dernegi var yanilmiyorsam...
Sevgili Uğur'un daha önce aynı nehirde görüp resimlediği harika bir de turna resmi hatırlıyorum. Sazanı da bugün gördük.Eh geriye şu bahsini ettiğin alabalıkların resmi kaldı arkadaşım. Onlarıda yakalayıp resimleyebilirsen süper olacak..
Uğur Can, sanki senin fotoğraf çektiğini biliyormuş gibi poz vermişler bir de sana, çok şanslısın. Rıfat'ın da dediği gibi, inşallah alabalıkları da görme zevkini yaşatırsın bize. Aktardıkların için teşekkürler, eline sağlık.
Evet dostum sira da onlar var Cok tesekkürler Nuri Abi.. Erdem, cok degil 15-20 sene önce buradaki nehirlerden de asit ve pislik akiyormus. Biz de ergec dogaya kiymet vermek zorunda oldugumuzu ögrenecegiz! Cok tesekkürler Sennur Hanim Cok tesekkürler Alico. Cok tesekkürler Ismail.