Bacanak yeni döndü görevden ve Tunceli'deki içler acısı manzarayı detaylarıyla konuştuk. Munzur çayında tırıvırı denen lanet cinayet aleti dışında hiç bir av malzemesi kullanılmıyor. Lütfen ! Bu bölgede oturan, yaşayan ya da çalışan üyeler varsa bu işe bir dur diyelim Denetlemenin zaten yetersiz olduğu ülkemizde iş başa düşüyor. Munzur çayına yakın her arkadaşı bu konuda yardıma çağırıyorum Lütfen ! Yoksa yakında munzur da kuruyacak... Teşekkürler
Mert kardeşim selam yanaklarından öperim. Bu duyarlı çağrına inşallah o bölgelerden bir cevap gelicektir, Bizler buradan ne yapabiliriz acaba Sevgilerimle kardeşim. Bu arada kuzunun bacağını sana ayırayımmı kardeşim
Maalesef özellikle Anadolu'da el değmemiş yerlere oltacı da değmemiş oluyor. Tırıvırı satanların en sevdiği yerler balığın olduğu ama balıkçının olmadığı yerlerdir. Yapabileceğiniz en iyi şey kullananların nerden temin ettiklerini öğrenmek ve satanı yakalatmaktır diye düşünüyorum.
Bu iş şikayetler falan olmaz.Gidicez 5 kişi birisini dövücez birdaha tırıvırı kullanmaya kimse cesaret edemeyecek.
Açıkçası tehlikeli bir bölge bu bölgede jandarmanın bile müdahalesi konusunda endişeliyim. Bunu ancak daha resmi ve üst düzey bir yolla yapmak malzeme satanlara direkt cezai yaptırım ile sağlamak mümkün olabilir diye düşünüyorum