Merhaba Arkadaşlar Şahin Başkan ve Turgut Başkan ile yine düştük Yumurtalık yollarına otoban da giderken radyo da Müslüm Gürses'in bir şarkısı çalmaya başladı,18 li yaşlar da dinlediğim şarkıya eşlik etmeye başladım,aynı şekil de Şahin ve Turgut Başkan da başladı söylemeye şaşırmış ve hüzünlenmiştik,yaklaşık 20-25 yıldır söylemediğimiz şarkıyı hiçbirimiz unutmamıştık,bu avımızı Müslüm Baba'ya ithaf etme kararı aldık,acil şifalar diliyoruz Müslüm Baba'ya Avımız her zamanki gibi keyifli geçti,ara ara çiseleyen yağmur ayrı bir keyif verdi, Daha iyileri sizlere rastgelsin. Takım detayları ve fotoğraflar ; Takımlar ; Daiwa tournaament master surf 4.25 / Daiwa Tournament Entoh İtalcanna Combat 4.20 Surf / Shimano Ultegra CI 4 İğne ; 2 no Matzuo Çemer Misinalar ; 0,15 mm Power Pro Depth hunter braid Boncuklu Fırdöndüler arası 0,46 mm Stren FC lider Köstek kolları 0,27 mm Berkley Trilene FC Kurşun ; 90 gr Turnuva kurşunu Yem ; Sülünez Turgut Başkan'ın yakaladıkları balıklar Şahin Başkan'ın yakaladıkları balıklar Benim yakaladığım balıklar Mutluluk Pozu Soldan sağa ; Turgut,Şahin,Orhan
Orhan abi tebrik ederim yine müthiş bi av olmuş..Müslüm Babaya da ayrıca acil şifalar.Bakalım geceye doğru dörtyol barınakta olacağım.İşallah deniz ana kısmetimizi verir.
Teşekkürler Bilge Kağan Kardeş daha iyileri sizlere rastgelsin,Ahmet Abiye ve Dayı kızlarına selamlar. Rastgelsin.
Söker İnşallah Orhan abi ama sen yinede sabret biraz balıklara zaman tanı nede olsa her halükarda sana gelecekler.
Tebrikler Abiciğim tebrikler çok güzel ve keyifli bir av olmuş, afiyet olsun. Sağlıcakla kalmanız dileklerimle. Rastgele.
Klasikleşen avlarınızda gene keyifli zamanlar geçirilmiş. Ne hoş Herdaim keyifli avlara sevgili Orhan. Sevgi ve selamlarımla...
Acil şifalar dilediğin 3 gün yaşamıyor abi. Allah rahmet eylesin. Balıklar için tebrikler, avdaşlar senin yanında sanki biraz zayıf kalmış.
Ustam tebrik ederim. Haziran'da özel bir organizyon yapalım. Ne dersiniz? Siz, ben, İnan ve de Kenan Hocam.