Merhaba, Mustad'ın sitesini inceleyipte bilgi sahibi olmak isteyen bir çok insan olduğunu,lakin açıklamalar İngilizce olduğundan dolayı bunu yapamadıklarını bildiğim için ufak bir bölümü çevirmek istedim.Hata olursa affola,ayık kafa ile yazmıyorum.Konu beğenilirse diğer bütün açıklamalarıda çevirmeyi düşünüyorum. ______________________________________________ Kuşkusuz ki çoğu insanın bir olta iğnesinden beklediği görev balığı yakalamataki başarısıdır.Ve tabikide Mustad iğnelerin üretimi ve gelişiminde bu etken en ön planda tutulmuştur.Yüksek teknolojili deneyler sonucunda ve bir çok balık üzerinde yapılan araştırmalara göre iğne düz veya çapraz olmalıdır.İğnenin boyun kısmı derin ve sığ,iğnenin beden kısmı ise uzun ve kısa olarak ikiye ayrılır.İğnenin pala kısmı ise düz,yukarı doğru çapraz,aşşağı doğru çapraz olarak üçe ayrılır.Bir çok element ile hazırlanan iğneler farklı özellikleriyle kullanıcının seçimine sunulmuştur.İğneler hakkındaki bütün bilgileri bu sayfadan öğrenemezsiniz,ancak kataloglarımızı inceleyerek her türlü şey hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.