Değerli üyeler Sevgili Feridun arayıpta arkadaşlarıyla geleceklerini söylediğinde herzaman olduğu gibi hayli sevinmiştim. Sabahın erken saatlerinde Assos limanında buluştuk. Hava birgün evvelkinin aksine hayli rüzgarlıydı. Şayet yatık hava olsaydı devamlı balık çekebilirdik,demir atmadan kerteriz üstü kayarak kardeşlerimin kovalarını iyice doldurabilirdik. Herşeye rağmen denize açıldık. FF'den sonra bu kerede ajklımın son günlerde hayli karışık olmasındanmıdır nedir,bu seferde motorumu çalıştırma apartınıda kaybetmiş olsamda iple falan birşeyler uydurarak çalıştırabildim. GPS'im yardımıyla kerterizime ulaştık. Akıntıya rağmen demir atmadan ilk denemelerimize başladık.Akabinde vuruşlar alabilip üst,üste mercanlar almaya başladık. Balıklar teknemizi ziyaret etselerde boyutları ufaktı,bircoğunu saldık dişe dokunur gibi olanları ise alıkoyduk. Bu arada Mehmetin oltasına gelen irice bir kikla neşemizi arttırdı. Sonrasında yer değiştirdik demirde attık. Sıkca gelenler bu kere iri kupesler,arada istavrit ve tekrar ufak mercanlardı. Hava iyice bozana kadar avlandık.Gidiş ve dönüşte favori sahtelerimden Rapala marka fire tiger Original Floating sahtemi salarak,yolunu şaşırmış bir palamut yada sinagrit almayı ümit etsemde olmadı,vuruş alamadık. Bu aralar denizler ancak bunları verebiliyor.Durum açık deniz avımızdada geçen hafta aynı seyretmişti ve ancak 100 mil üstü yol katetmiş olsakta sadece iki vuruş alabilmiş ilkinde iri ve semiz bir Fangri mercanı sonrasında daha iri bir tanesinin,jiglerimize ilgi duymasını sağlayabilmiştik. Peşimizden ise sair açık su süratli teknelerin bazıları gelmeye cesaret etmiş olsalarda hiçbir şey yakalayamadan dönmüşlerdi. Bu avımızıda bilahere resimleriyle raporlayacağım. İlişikte bazı kareleri sunuyorum. Sevgi ve saygımla kalınız Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Teknemin yanındaki 6 metrelik şime bot,Arslan SGK birimlerinin 17 mülteci ile açık suda Midilliye geçme çabasında bulunanları yakaladıkları bottur. Ne yazıkki mülteci hareketi bir yıl aradan sonra yeniden başlamıştır.İnşallah teknemin başına birşey gelmez. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler Vedat amca resimlerde gayet şık herşeyi anlatıyor . Şimdi orada olasım geldi ne yalan söyleyim ki .
abi elinize saglık herşeye ragmen güzel bir gün geçirmişsiniz sizin raporlarınızı takip etmek adına sabah ilk işim foruma bakmak oluyor. nice güzel balıklara üstat.
Üstadım oralar ne kadar güzel yerler, sabah sabah içim açıldı.. hani diyorum balık olmasa bile sırf oralardan böyle güzel manzaralar da paylaşılsa ömre değer, kaldı ki balıklar da gayet güzel.. umarım birgün bir frsat yakalayıp görmeye gelebiliriz.. güzel avlarını ve keyifli paylaşımlarını takip edip okumak büyük bir zevk.. Sevgi, saygı ve selamlarımla..
ben böyle büyük yürekli bir insan tanımadım.ne derseniz tamam diyor ,hiç gönül kırmıyor,balıkçılığıda,insanlığıda 10 numara,hepimize örnek olacak bir şahsiyet...yaşı 65 ama gönlü 25..yaklaşık 12 saat beraberdik ama sanki 1-2 saat gibi geldi...bu güzel hafta sonu için teşekkürler pambık dedem..inşaallah tekrar görüşmek üzere..
Tebrikler vedat amca..Bende asosu çok merak ediyorum,izmirden nasip olursa gelicez eşimle...Sizinlede tanışmak isterim..Artık bu yaz geçti.Küçükkuyuya gelip orda kalıp,ordanda asosu gezelim diyouruz.Allah o günleri gösterirse...