Mutad avlarımıza devam

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Değerli üyeler

Sevgili Feridun arayıpta arkadaşlarıyla geleceklerini söylediğinde herzaman olduğu gibi hayli sevinmiştim.

Sabahın erken saatlerinde Assos limanında buluştuk.

Hava birgün evvelkinin aksine hayli rüzgarlıydı.

Şayet yatık hava olsaydı devamlı balık çekebilirdik,demir atmadan kerteriz üstü kayarak kardeşlerimin kovalarını iyice doldurabilirdik.

Herşeye rağmen denize açıldık.

FF'den sonra bu kerede ajklımın son günlerde hayli karışık olmasındanmıdır nedir,bu seferde motorumu çalıştırma apartınıda kaybetmiş olsamda iple falan birşeyler uydurarak çalıştırabildim.

GPS'im yardımıyla kerterizime ulaştık.

Akıntıya rağmen demir atmadan ilk denemelerimize başladık.Akabinde vuruşlar alabilip üst,üste mercanlar almaya başladık.

Balıklar teknemizi ziyaret etselerde boyutları ufaktı,bircoğunu saldık dişe dokunur gibi olanları ise alıkoyduk.

Bu arada Mehmetin oltasına gelen irice bir kikla neşemizi arttırdı.

Sonrasında yer değiştirdik demirde attık.

Sıkca gelenler bu kere iri kupesler,arada istavrit ve tekrar ufak mercanlardı.

Hava iyice bozana kadar avlandık.Gidiş ve dönüşte favori sahtelerimden Rapala marka fire tiger Original Floating sahtemi salarak,yolunu şaşırmış bir palamut yada sinagrit almayı ümit etsemde olmadı,vuruş alamadık.

Bu aralar denizler ancak bunları verebiliyor.Durum açık deniz avımızdada geçen hafta aynı seyretmişti ve ancak 100 mil üstü yol katetmiş olsakta sadece iki vuruş alabilmiş ilkinde iri ve semiz bir Fangri mercanı sonrasında daha iri bir tanesinin,jiglerimize ilgi duymasını sağlayabilmiştik.

Peşimizden ise sair açık su süratli teknelerin bazıları gelmeye cesaret etmiş olsalarda hiçbir şey yakalayamadan dönmüşlerdi.

Bu avımızıda bilahere resimleriyle raporlayacağım.

İlişikte bazı kareleri sunuyorum.

Sevgi ve saygımla kalınız

Uploaded with ImageShack.us

Teknemin yanındaki 6 metrelik şime bot,Arslan SGK birimlerinin 17 mülteci ile açık suda Midilliye geçme çabasında bulunanları yakaladıkları bottur.
    Ne yazıkki mülteci hareketi bir yıl aradan sonra yeniden başlamıştır.İnşallah teknemin başına birşey gelmez.

2. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Tebrikler Vedat amca resimlerde gayet şık herşeyi anlatıyor . Şimdi orada olasım geldi ne yalan söyleyim ki :) .

3. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Vedat amca sizi ve av arkadaşlarınızı tebrik ederim, bir gün tanışmak ümidimle rast gele

4. balıkçı44

balıkçı44 erkan

En İyi Avı:
    sazan 8 kg alabalık 3.50 kg
    abi elinize saglık herşeye ragmen güzel bir gün geçirmişsiniz sizin raporlarınızı takip etmek adına sabah ilk işim foruma bakmak oluyor. nice güzel balıklara üstat.

5. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    Tebrikler Vedat amca elinize sağlık :)

6. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Üstadım oralar ne kadar güzel yerler, sabah sabah içim açıldı.. hani diyorum balık olmasa bile sırf oralardan böyle güzel manzaralar da paylaşılsa ömre değer, kaldı ki balıklar da gayet güzel.. umarım birgün bir frsat yakalayıp görmeye gelebiliriz.. güzel avlarını ve keyifli paylaşımlarını takip edip okumak büyük bir zevk..
    Sevgi, saygı ve selamlarımla..

7. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Tebrikler Vedat amca, bereketeniz ile dönmüşsünüz... :) Fotoğraflarda çok güzel, devamını dilerim...

8. tuncay altaş

tuncay altaş tuncay

Favori Kamış:
    Lineaeffe turnafresh 390
    Favori Makine:
    Spro süper long cast 3600
    güzel bakıllar bir yana mekan çok güzel görülmesi gereken bir yere benziyor tebrikler rastgele.

9. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

ben böyle büyük yürekli bir insan tanımadım.ne derseniz tamam diyor ,hiç gönül kırmıyor,balıkçılığıda,insanlığıda 10 numara,hepimize örnek olacak bir şahsiyet...yaşı 65 ama gönlü 25..yaklaşık 12 saat beraberdik ama sanki 1-2 saat gibi geldi...bu güzel hafta sonu için teşekkürler pambık dedem..inşaallah tekrar görüşmek üzere..

10. heraklitus

heraklitus GÖKHAN

Favori Makine:
    Ryobi Kobe 4500
    Tebrikler vedat amca..Bende asosu çok merak ediyorum,izmirden nasip olursa gelicez eşimle...Sizinlede tanışmak isterim..Artık bu yaz geçti.Küçükkuyuya gelip orda kalıp,ordanda asosu gezelim diyouruz.Allah o günleri gösterirse...

11. mbilhan

mbilhan murat

vedat amca tebrik ederim

12. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Vedat abi tebrikler.Resimlerle tekrar seni andım ay sonunda istanbulda buluşmak üzere...

13. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Tarih 6 ekim olarak revize edilmiş Can, bilgin olsun..