önce saglıklı bol balıklı az kayıplı neşeli huzurlu uzun ömürlü mangalda bol kömürlü avlanması bahane sohbeti doslugu şahane yeni bir yıl diliyorum
Yeni yılın ve arkasından gelecek tüm yeni yılların, güzel insanlara tüm güzellikleri de yanında getirmesi arzum ile, nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu seneler dilerim.
Yeni yıl da başta sağlık, huzur, ve mutluluk getirmesini dilerim.. Ayrıca bol trofeli, takımı dibe takılmayan, misinası gam yapmayan,yandakinin takımı ile karışıp dolaşmayan, attığını boş çekmeyen, her gittiği avda "resmen at-çek yaptım" tabiri ile avını sonlandırıcak bir yıl geçirmeniz dileği ile.. Mutlu seneler abilerim kardeşlerim..
Yeni yılın tüm yaşayanlara Sağlık,huzur,barış ve mutluluklar getirmesini diliyorum,ayrıca forumdaki tüm katılımcıların Yeni yılını kutluyorum. Sevgi ve saygılarımla...
Herkese mutlu, güzel, sağlıklı ve bol balıklı güzel bir yıl diliyorum.Nice güzel yıllara değerli balıkavı dostları.
TÜM BALIKAVI.NET CAMİAMIZIN ; 2013 YILINI KUTLAR SİZE VE AİLENİZE , SAĞLIK , MUTLULUK VE BAŞARILAR GETİRMESİNİ HAYIRLI VE BEREKETLİ BALIK AVLARI OLMASINI DİLERİM . MUTLU YILLAR .
Balık avına gönül vermiş tüm dostların yeni yılını kutlar sağlıklı, mutlu ve bol heyecanlı avlar dilerim.
Akın kardeş merhaba.Sizlere de hayırlı seneler olsun inşaallah.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan Adana'ya kucak dolusu selâmlar.Hoşçakalın , şen kalın.ERCAN 1977 BURSA