Nacizane Avım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 41p3r tarafından paylaşıldı.

1. 41p3r

41p3r Alper DEĞİRMENCİ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm,REMIXON STRONG TELESURF KAMIŞ 200G 420CM
    Favori Makine:
    RYOBI KOBE 2500 MAKİNE,Spro Super Long Cast LCS 555
    En İyi Avı:
    Somon, 2 Kg
    Merhabalar balikavi.net üyeleri. Sizlere bugün 2 saatliğine gittiğim av raporumu gönderiyorum. 19 Mayıs vesilsiyle 4 günlük tatil fırsatı buldum ve bunu kıyıdan balık avlamaya çalışarak geçirdim. Fakat tatil boyunca hava muhalefeti dolayısıyla avı kısa tutarak ve de boş bir şekilde eve dönüyordum. Tatilin sön gününde de ava gitsem mi gitmesem mi diye düşünürken "hiç olmazsa deniz havası alırım" diyerek kendimi tekrar kandırdım ve indim Doğupark sahiline. Bir tane yemli dip oltası attım ve diğer oltamla da çapari denemleri yaptım. Bir kaç atıştan sonra 3 adet izmariti aynı anda almanın mutluluğunu yaşadım. Daha sonra da orta büyüklükte sayılabilecek bir tirsiyi aldım kenara. Fakat poşetin ağzını açık bıraktığım için o balığı kedi kaptı.Kediler hangi balığı seçeceğini de biliyor. Bunun üzüntüsünü yaşarken 2 adet de büyük sayılabilecek istavrit aldım. Tatilin son günü için en azından oltamı titretmeyi başaran bu balıklara teşekkür ederek avıma son verdim. ( Ufacık balıkların raporunu bu kadar uzun yazdıysam diğer balıklarda nasıl raporlar yazarım bilemiyorum artık:D ) Herkese selamlar.
    http://imageshack.us/photo/my-images/825/imag0396t.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/822/imag0397u.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/687/imag0399x.jpg/

Son düzenleme: 22 Mayıs 2011
  2. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Avinizi tebrik ederim. Size de tirsiyi goturen kediye de afiyet olsun! :)

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Tebrikler Alper. Yaşadığın bu güzel heyecandan dolayı Senin adına senindim. Yanılmıyorsam bu ilk raporun, devamını da dilerim.:)

4. İstinyeli

İstinyeli Uğraş

Tebrikler. Allah daha iyilerini nasip etsin , siz de bizimle paylaşın :)

5. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Tebrikler...

6. 41p3r

41p3r Alper DEĞİRMENCİ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm,REMIXON STRONG TELESURF KAMIŞ 200G 420CM
    Favori Makine:
    RYOBI KOBE 2500 MAKİNE,Spro Super Long Cast LCS 555
    En İyi Avı:
    Somon, 2 Kg
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Evet bu ilk raporum. Kendimi geliştirme çabalarım sürecek:) Bu arada resimi düzelttiğiniz için teşekkür ederim.