Son avlarım Mart 2011 ayına aittir. Bu barbun Eşim tarafından Foça Arslan Burnunda tutulmuştur ve 520 gr.geldi
Merhaba Cem Bey, avlarınızdan kareler gerçekten çok güzel. Ayrıca avatarınızdaki tabelada yazılan söz, tam İzmirlilere uygun olmuş. Paylaşımız için teşekkür eder, tüm avlarınızın güzelliklerle dolu geçmesini dilerim. Sevgi ve saygılarımla.
Abi teşekkür ederim bazıları Foça civarından Bazıları da Çeşme eşek adası civarı. Teşekkür ederim daha iyilerini Allah size nasip etsin. Asıl ben sizlere teşekkür ederim bu güzel sözleriniz için saygılarımla...
Teşekkür ederim daha iyileri sizlere rastgelsin.. Teşekkür ederim hepimizin avları daim olsun... Teşekkür ederim yok bunlar nacizane daha iyi ustalarımız var onlarında avlarını bekliyoruz... Eyvallah kardeşim seninde avların muhteşem olsun...
Harika balıklar avlamışsın Cem, tebrik ederim. Görünen trolling malzemesi ancak yakalanan balıklar daha çok jigging yöntemiyle avlanılan türlerden sinagrit? (tabi ki burada bir soru var, nasıl olur deyu? ) Iskarmozun maşallahı varmış, en irilerinden biri olsa gerek. Trofe barbuna ise diyecek söz yok zaten. Hanfendi yengemizi de tebrik ederim, belki de bir rekora imza atmış. Bu balığın türü nedir, foto dan seçemedim?
************************* Teşekkür ederim yakalanan tüm balıklar (barbun hariç tabiiki) trolling dediğimiz Türkçesi sırtı,sürütme ile avlanmıştır jig ile 3-5 kez deneme yaptım ama pek başarılı olamadım birde bana biraz sıkıcı geldi,Barbun rekor olmasa bile bizim için rekor zaten eşimde sen daha iyisini tutana kadar benimle balığa gelme diyor sen benim klasmanımda değilsin diyor ama nerde öyle barbunu birdaha bulmak çok zor.. Diğer balık Grida bazıları şeytan diyor