Merhaba, Sitenize yeni üye oldum ve daha önce nasıl oldu da görmedim diye de hayıflandım kendime. Ellerinize sağlık tam bir balıkçı sitesi olmuş. Ben çocukluğumdan beri hem tatlı su, hem de deniz balıkçılığı yaptım amatörce. Babamın en büyük keyfiydi Küçükçekmece gölünde teknesi ile açılıp balık tutmak. Eve getirmezdi pek hemen teknede yakaladığını rakısına meze yapardı. Mangal teknede her zaman tabii. Babam balıkçı değildi ama denizi, doğayı sever ve saygı duyardı. O zamanlar (1976-77) Halkalı tarafında Altınşehir deresine (şimdi durumu kötü) hem kızılkanat hem de ilk tuttuğumuz kızılkanatı yem yapıp Turna avına çıkardık. Kızılkanat yakalamayı severdim. Anlayacağınız 3 erkekten sadece babamın bu zevkini ben devam ettirir oldum o zaman bu zaman. Şimdi arabamın bagajında oltam ve takımlarım her zaman durur. Kıyı balıkçısıyım. Babam kadar çok kazanamadım, teknem olmadı. O da ölmeden derdi zaten size bir şey bırakmayacağım herkes kendi kazansın diye. 40 yaşındayım. İstanbul'da Bir inşaat firmasında çalışıyorum. Mesleğim Elektrik Teknikerliği. Şişli'de oturuyorum. Siteyi hazırlayanlara ayrıca teşekkür ederim. Emeklerine değmiş.
Hoşgeldiniz Namık bey. Sitemiz hakkındaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim..Keyifli paylaşımlar
Hoşgeldiniz Namık Bey. Bu sitede aradıklarınızı bulabileceğinizden şüpheniz olmasın. Keyifli paylaşımlar...