Merhaba Uzun süren forum takibi sonrası narlıya gideceğim inşallah acaba oradan yem bulabilirmiyim yoksa bursadan mı alacağım yarımlarınızı bekliyorum
Mrb.Narlıya ne zaman gideceksin.Bende cumartesi balığa cıkmayı düsünüyorumda.Yem konusunda narlıda bulamayabilrsin ama Osmangazi metro durağının alt tarafında soydaş pazarı var.orda balık malzemeleri satan yerlerde yem bulunur.Benim aldığım yer soydaş pazarının kapısının karsısındaki marmara balıkcılık.boru kurdu vs bulabilirsin.
narlıda yem yok bildiğim kadarıyla ama avlak olarak güzel seçim. kıyıdan atıcaksanız fenerin iç kısmından solunuza dogru dip atın.fenerin on tarafı full kayalıkdır. dip oltanız orda takılıp kalır. şamandralı avlanmaya çok uygun bir mekan. fakat dalgakıran uzerine inşa edilen aydınlatma direkleri baya bi verimi azalttı orda. kayıkla açılırsanız da yanınızda hamsi veya sardalya goturun uzun olta ile sırtı çekin lüfer almamanız için bir sebep yok bulabilirseniz zargana tam isabet yem olur tekneden. ve koy kahvesinde sorun 30 40 tl arasına 1 gunluk tekne kiralayabilirsiniz oltanız boş kalmasın inşallah.
çok sağol emre dip yamayı planlıyorum yem olarakda karides ve boru kurdu aldım nasıl olur sence sabah erken çıkacağım 6 da ordayım inşallah
hamsiyi nasıl takacağımı bilmiyorum emre ayrıca sırtı çekme tabirinide tam anlamdım at çek gibi birşeymi acaba?
biz hamsiyi başını aldıkdan sonra fletosunu cıkarıyoruz yanı yatay halde ikiye bolup hırsız takımla atıyoruz .birde sırtı çekme olayını sormuşssun zor bişi diil uzun oltayı biliyorsan sırtı çekmekde sadece kayığı rolantide ilerletmek kalıyor.(uzun oltayı biliyorsun farzediyorum)