04.03 pazar günü 3 arkadaşla yaptığımız avda nasibime bir adet aşağıdaki karagöz denk geldi,deniz ve hava durumu çok güzeldi fakat balık yönünden kısır bir gündü.Etrafımızdaki kayıklarlada da pek bir hareket yoktu,av sonrası köy kahvesinde yaptığımız muhabbet de iki gün önce tekeyle çok güzel karagözlerin alındığını söylediler.Narlı ya gidecek arkadaşlara duyurulur.Herkese saygılar,rastgele.(avda 4 no chinu iğneli dip takımı,yem olarak boru kurdu kullanıldı)
tebrik ederim güzel bir karagöz yakalamışsın. bizde pazar günü narlıdaydık, yarım kilo kadar istavrit aldık ama istediğimiz gibi verimli bir av değildi, Palamut minekop tirsi gibi balıkların peşine koştuk ama hiç yoktu. Olmaması da aslında doğal çünkü etrafımızda sürüyle gezen yunuslar vardı.
yakaladığınız karagöz değil adeta hedeftahtası mübarek süper bir av olmuş kerata tek başına salata tabağı gibi,hele kafa atışları yokmu çok büyük zevk verir insana tebrik ederim az ama öz bir av olmuş bravo size..
tebrikler, tek de olsa güzel av olmuş. Bu Cuma Narlı ya 3. gidişim oldu. Üçünde de sıfır çektim. Narlı ya bir daha gitmeme kararı aldım. Saygılar
sağol Volkan daha iyileri size nasip olsun. sağol Kamuran , bizde istavrite,izmarite niyetlenip açıktaki taşa gidelim diye düşünmüştük ama kayıkta çapa olmadığı için vazgeçtik,gelsek de yunuslardan bişey yakalıyamıyacakmışız demekki.Sağlıcakla kalın rastgele. sağol İskender abi.Narlı harbiden ilginç biyer , yakaldığın balıkların geneli büyük boy oluyor , balığı yakaldığım kamış spin kamıştı resmen c oldu balığın kafa atışlarında kamış sanki denizi kamçılar gibi şak şaklıyordu gerçekten çok büyük bir zevk veriyor. sağol Ferit . Daha iyileri size nasip olur inşallah rastgele teşekkür edrim Engin.Sağlıcakla kalın rastgele. Sağol Fatih kardeşim nasılsınız Togay ve Yücel abi iyilermi benden selam söyle.Abi heryer günden güne verimsizleşiyor. Narlı da köyün balıkçıları limanın önünde amatör kayıkçıların arasında gündüz vakti ağ atıyor.Malesef bu gidişle biz amatörlere biyer kalmıyacak.Kendine iyi bak rastgele. Adnan abi narlıda kayıkla mı açılıyorsunuz yoksa kıyıdanmı .Eğer kıyıdan atıyorsanız pek verimli olmaz ,kayıkla çıkıyorsanız limanın hemen önündeki kayalara enyakın olan dubalara bağlanın,karagöz şuan taze karides ve tekeye daha hevesli atlıyor , tek iğne gezer kurşunlu takımı direk önünüze bırakın karides ve tekeyi bütün olarak takmanız avınızın verimini arttıracaktır.Rastgele
Adnan abi narlıda kayıkla mı açılıyorsunuz yoksa kıyıdanmı .Eğer kıyıdan atıyorsanız pek verimli olmaz ,kayıkla çıkıyorsanız limanın hemen önündeki kayalara enyakın olan dubalara bağlanın,karagöz şuan taze karides ve tekeye daha hevesli atlıyor , tek iğne gezer kurşunlu takımı direk önünüze bırakın karides ve tekeyi bütün olarak takmanız avınızın verimini arttıracaktır.Rastgele[/QUOTE] kayıkla belirttiğin yerde avlanıyorum. teke dışında hertürlü yemi denedim ama nasip olmuyor bir türlü. vazgeçemedim ve bu hafta sonu tekrar narlıya gitme karar aldım. bulabilirsem bu kez teke de götüreceğim.