Herkese merhaba pazartesi günü yola çıkıcaz 3-4 gün kalmayı düşünüyoruz hangi bölgede şuan balık var ona göre takım yapıcaz şuan saydığım bölgeler içinde en verimlisi hangisi şimdiden cevap verenlere teşekkürler
Kakaolu ve vanilyali da var mi? Ne guzel avlaklariniz varmis be kardesim!! :thumb: Adi gibi baligi da guzel olsun, bereketli olsun... aviniz keyifli olsun...
Avlak olmasada, Erikli, Soğanlı, Bademli, Kirazlı, İncirli ................... ve bize en yakışanıda, Kurşunlu. Konuyu dağıtmamışızdır umarım. Şu aralar zaman zaman karagöz olsada, Eşkina iyi ve bol der arkadaşlar.
geçen pazar narlıdaydık geceledik ve mığrı bol bol oltalarımızı rahatsız etti açıklarda tekne ile istavrit yapıyormuş biz kıyıdan 5 tane istavrit alabildik o bölgenin yaşlı eski kurt bi balıkçı amcası ile sabah sohbetimiz oldu. balık açıkta istavrit var birazda tekir yapıyor dedi. kendisi teknesine atladığı gibi avlağına yol aldı sohbeti de kendisi gibi güzel ve hoştu. ama narlıdan dönüşte karacaali köyününün sahili balıkçı tekneleriyle doluyduu karacaalide denenebilir .rastgelsin.
Narlı bu sıralar istavrit yapıyor, sabahın ilk saatlerinde kayalıklardan ispari, izmarit karagöz almak mümkündür. Kapaklı ve Fıstıklı balık açısından narlıdan daha iyi, avlak bölgelerini iyi bilmeniz lazım, yerli balıkçılar söylemez yerleri, sizin kendi çabanızla bulmanız lazım.
... çok sağolun fıstıklıda güzel mırmır yapan bikaç yer biliyorum daha önce almıştım ama şimdi mırmır çıkmaz sanırım ben boru kurtlarımı alayım ozaman şansıma ne gelirse