Arkadaşlar merhaba Narlıda bir tesisin tankeri patlamış, deniz resmen siyaha dönmüş. Zarar çok büyük, 200 tekne zarar görmüş, teknelerin çoğu batmış, bizim teknede batmış, bugün gidip durumuna bakacağız, şirket zararı tanzim edecekmiş ama kim bilir kaç sene sürer.. Narlı limanında teknesi olanlar kontrol etsinler .. ilgili haber ... http://www.olay.com.tr/haber/ilceler/narli-sahili-siyaha-boyandi!-173082.html
Cidden çok kötü ve can sıkıcı bir haber bu Kendimi o limanda teknesi olanlardan biri olarak düşündüm de, gerçekten berbat bir his, benim sinirlerim tavan yapardı... :banghead: Teknesi ve malzemeleri zarar gören herkese çok çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda oluşan zararları telafi edilir...
Geçmiş olsun.. Gerçekten çok üzücü haberler inşallah en kisa zamanda temizlerler ama olan oldu artık.
Kâmuran geçmiş olsun, Allah cc beterinnden korusun, hani izmit'e gelince uğrayacaktın...? Bizde ay sonu gibi narlıya gelsekmi diye düşünüyorduk, bu sene narlı işi yatar heralde....! sen haber verirsin artık, deniz ve balık durumuna göre. Tekrar geçmiş olsun, Selâmlar...
narlı'lı balıkçılara geçmiş olsun dilerim.mala gelen zarar giderilirde,doğanın kendini toplaması.inşallah fazla tahribat olmadan deniz temizlenir.
Narlı bereketli bir avlak yani epey balık çeşidi ve miktarı vardır.Umarım bu olaydan sonra çok zarar görmezler. Tekneleri olan ya da herhangibir şekilde zarar görenlerede geçmiş olsun diyelim.
Gerçekten çok üzücü bir olay, Narlıda teknesi olan tüm balık avı camiasındaki dostlarada büyük geçmiş olsun.
Erhan abi geçen hafta izmitteydim ama bir yağmur vardı ki anca önümüzü görüyorduk, aklımdaydın ama o yağmurda insanın pek bişey yapası gelmiyordu bende balıkçılardan 2 kilo somon aldım eve döndüm Narlı limanı kapatmışlar tekneleri temizliyorlar daha çevre temizliği bitmedi, çevre temizliği bittikten sonra tekne temizliğine geçecekler, yani bu işlem biraz zaman alacak gibi görünüyor. Tek tesellisi yakıtın deniz üstünden gelmesi dibe batmaması, balıklar zarar görmemiş, gazetelerde çıkan haberi orada oturan bir yerli yapmış almış tezgahtan balığı yağın içine batırmış çıkarmış sonra denize atmış gazetecilerde fotoğraf çekmiş, balıkların çok bi zararı yok, ben bizzat gördüm balıklar suyun içinde geziniyorlardı. Narlı liman hazır olduğunda ben haber verir davet ederim seni. Bayramını da en içten dileklerimle kutlarım ...
HERZAMAN SEVEREK BALIK TUTMAYA GİTTİĞİMİZ YERLERDEN BİRİ. AMA BU OLAYIN OLMASI İLK BAŞTA DOĞAYA ZARAR GELMESİ AÇISINDAN ÜZDÜ .TABİ GEÇİMİNİ SAĞLAYAN VEDE HOBİ OLARAK DA BALIKÇILIK YAPAN HERKESE GEÇMİŞ OLSUN . KOLAY YOLLA TEMİZLENİR İNŞALLAH