26 Şubat pazar günü ben, abim ve murat arkadaşımız ile birlikte narlıda güzel bir av gerçekleştirdik. Bu av esnasında boy ve kilosunu ölçemediğimiz fakat iri denilecek boyutta bir tirsi balığı yakaladık. 3-4 kilo kadar da istavrit yakaladık. Kullanılan malzemeler: İstavrit için klasik yeşil çapari kullandık, tirsi balığını da bu çapari ile yakaladık. Kamış: Remixson 2.40 spin Makina: Okuma Avanger 60 lık http://www.youtube.com/watch?v=h_FR8FKJyvY&feature=youtu.be İlgili resimler: Herkese keyifli avlar dilerim...
Tebrikler Kamuran, güzel bir av olmuş, tırside bonusu olmuş Allah kısmet ederse bende Narlıda bir gün avlanmayı çok istiyorum, geçen bir arkadaş ordaki tekneler için günlüğü 40 tl. gibi birşey yazmıştı, her zaman tekne bulunabiliyor mu orada
tebrikler güzel balıklar yakalamışsınız tirside harbiden tavada bonus olmuş denizde tam tekne ile çıkılıp avlanılacak zamanmış dahasına rasgelinreeling
Kamuran tebrik ederim.Bu soğuk havada istavrit bile olsa küçümsemek lazım.Gayet güzel bir av olmuş kardeşim.Daha sonraki avlarında trofe avlar yakalarsın inşaallah...Herşey gönlünce olsun inşaallah...Kucaklar dolusu selamlar... Ercan1977 0Rh+
Tebrikler, güzel bir av olduğu videodaki görüntülerinizden belli.. daha güzel avlar yapmanız dileğiyle....RASTGELE....
İyi dilekler için herkese teşekkür ederim. Video çekimini ben yapıyorum balığı yakalayan benim abim. Her zaman bulabilirsin Narlı kahvesinde Doğan, Erkan, zafer bu üçünden birini bul tekne işi ile onlar ilgileniyor. Dilersen cep numaralarınıda verebilirim.
Güzel tırsi kraçalarda olmasa daha guzel av olcakmış. avlarımı o kadar eleştiriyordun. İçimde uhde kalırdı laf demesem.
Bilgiler için teşekkürler, gerektiğinde özelden mesajla isterim sizden, tüm Bursaya ve orada yaşayan amcama ve kuzenlerime bu vesile selam ve sevgilerimle...