olta balıkçılığına gönül vermiş dostalrım. hepinize selamlar. ilk defa foruma rapor gönderiyorum. dayımla salısabahı narlıya doğru uzandık. vardığımızda kayıkçılar açılmışlar patır patır çinekop çekiyodular. neyse bizde birisine rica ettik (birazda para verdik tabi...)ve bizide aldı yanına. çıktık denize. bizden önce o tekneci çocuk 40tane çinekop almış. ve hatta balıklar daha livardaydı. bizde salladık oltamızı ama nafile.... biz sadece balıları besledık. baktık ki biz bu çinekop işini kıvıramıcaz hemen takımları değiştirip basladık ispariye izmarite... bi kova balık tuttuk. oyleden sonra işe gideceğim için 12,30da donduk geri. tutamadığımız çinekoplardan parayla satın aldık. ama niyetimiz sabah erken saatte gidip çinekop yakalamaktı. bi dahaki sefere insallah.... işte benn... dayım bizim izmaritler satın aldığımız çinekoplar... lapinavcısı_bursa 1982 A Rh(+)
dun geceden yine gittik narlıya gece orda yattık ve sabah çıktık. insallah raporu yarın. suan işyerindeyım ve ancak bu kadar vakit bulabildim ve fotma ekledim lapinavcısı_bursa 1982 A Rh(+)
hheheh ya dogru benim de boynum agridi))) afiyet olsun, cinekoplari düzgün yerlestir tutunca yoksa boyun agrisindan baliga gidemeyecegiz)))
Diğer arkadaşların hepsine katılıyorum. Allah'tan bende de laptop var yırttım işi. Parayla aldığınız çinekoplar güzelmiş, tebrik ederim. Bir dahaki sefere daha iyilerine inşallah. Rasgele